Hogyan tudom eltitkolni felnőtt gyermekeim előtt, hogy hamarosan elhagyom őket?
Most tudtam meg, hogy nagy valószínűséggel már eléggé előrehaladott, agresszív daganatom van. Az orvos kezeléseket ajánlott, de őszintén megmondta, nagyon kevés esélyem van. Még nagyon sajnálom magam, de százszor jobban a gyerekeimet, akiket nagyon szeretek, és ők is engem. Tudom, hogy mindent elkövetnének, hogy rávegyenek a műtétekre, kezelésekre, de én inkább szeretném az utolsó időmet még velük tölteni, hogy legalább még néhány hónapig ne bánkódjanak. Most kicsit össze vagyok zavarodva, el vagyok keseredve. De hétvégén jönnek, anyák napja lesz...
A férjemnek elmondtam, őt is megviseli, de megígérte, hogy segíteni fog, és támogat mindenben. (Állandóan sírhatnékom van)
70 lehet orvos vagy.
De a mi esetünkben sajnos így volt ahogy leírtam.
Bár hazudnék.De nem teszem.
Nem hiszem hogy van elmebeteg aki ebben a témában hazudik viccet csinál belőle.Kár belerugni de ha ép ez esik jól....
"Nem hiszem hogy van elmebeteg aki ebben a témában hazudik viccet csinál belőle."
Az a gyanyúm, hogy a netes "buzz" mindenek felett, nem szent itt már senki.
Lentebb linkelt kérdésben -ettől pár órával hamarabb- előkerült az eutanázia, aktív, passzív. A téma hasonló morális kérdést feszeget, ezt itt pár óra késéssel indította a kérdező. A hasonlóság feltűnt, gondoltam csak véletlen, mert ekkora állat nem lehet senki, hogy ilyennel vicceljen, hogy tényleg semmi sem szent, hogy akárcsak a reklámbevételt is generálja az oldalnak. De úgy látom másnak is vannak "illetlen gondolatai" itt a kérdés valódiságáról.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
Nem.
Mond el nekik!
Bízz bennem. El kell mondanod.
Kérlek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!