Hogyan tudom eltitkolni felnőtt gyermekeim előtt, hogy hamarosan elhagyom őket?
Most tudtam meg, hogy nagy valószínűséggel már eléggé előrehaladott, agresszív daganatom van. Az orvos kezeléseket ajánlott, de őszintén megmondta, nagyon kevés esélyem van. Még nagyon sajnálom magam, de százszor jobban a gyerekeimet, akiket nagyon szeretek, és ők is engem. Tudom, hogy mindent elkövetnének, hogy rávegyenek a műtétekre, kezelésekre, de én inkább szeretném az utolsó időmet még velük tölteni, hogy legalább még néhány hónapig ne bánkódjanak. Most kicsit össze vagyok zavarodva, el vagyok keseredve. De hétvégén jönnek, anyák napja lesz...
A férjemnek elmondtam, őt is megviseli, de megígérte, hogy segíteni fog, és támogat mindenben. (Állandóan sírhatnékom van)
Mivel ígyis kevés időd lehet, nem érdemes azzal tölteni, hogy gyászoljátok egymást. Ha az öröklési viszonyok nem egyértelműek akkor közjegyzővel még életedben osszál szét mindent vagy közvégrendelkezz.
Aztán ha ez megtörtént akkor:
Szerintem totál vonatkoztass el ettől, és 100%-ig számold fel a jelenlegi életed a kapcsolatokat kivéve, és mindent tegyél meg amit eddig az életben kihagytál és kövess el mindent, hogy a szeretteid is ott legyenek veled, legyen az egy jó nagy ebéd, egy hétvégi kiruccanás párizsba vagy akármi.
Legyen mivel telerakni az emlékoldalt a fészbukon.
Te döntesz!
Az óra ketyeg.
Nagy kalappal!
Ne titkold el, de ne anyák napján mond el.
Hidd el, sokkal nagyobb fájdalom az, ha váratlanul éri őket, mert úgy fogják gondolni, hogy tehettek volna érted, tölthettek volna veled több időt, és nem fogják tudni megemészteni, hogy kihagytad őket. Nyilván az egészségi állapotod is romlani fog, a végtelenségig nem tudod titkolni.
Neked is kell egy kis idő míg megemészted, egyáltalán végiggondolod, hogy valóban nem akarsz -e kezelést. De ha már tudod, hogy melyik úton indulsz, akkor oszd meg velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!