Apaként mennyire érdekel a felnőtt lányod szerelmi élete (25 minimum)?
Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 10:35
1/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit jelent, hogy érdekel.
Minden érdekel, ami a gyerekeimmel történik. És jóban is vagyunk, úgyhogy tudunk egymás dolgairól. Nem vagyunk olyan szülők, akik előtt titkolózni kell.
De nyilván nem szólok bele.
2/10 anonim válasza:
Anya vagyok és fiam van. Annyira érdekel hogy tudjam ki a barátnője/párja, szeretném megismerni, és természetesen mindent érdeklődéssel fogadok amit mesél Róla. Szerencsés vagyok, nagyon jó a kapcsolatunk,és stabil párkapcsolata van a fiamnak évek óta.A szexuális életük egyértelműen nem tartozik rám. Középiskolás korában volt egy kalandja amit nagyon nem találtam jónak, ezt el is mondtam Neki. természetesen nem rontombontomlátnisemakarom módra, csak felnyitotam a szemét és észérveltem.Rövid ideig tartott az egész, és telejsen egyetértet velem.
3/10 anonim válasza:
Pont annyira, mint a felnőtt fiamé, gyakorlatilag semennyire, ha a tevőleges részére gondolsz.
Csak remélni merem, hogy mindketten vannak annyira érettek és a nevelésük nem volt falra hányt borsó, így a végleges párválasztásuk is normális lesz.
5/10 anonim válasza:
Ez eléggé nem egyértelmü megfogalmazás.
Annyiban érdekel, hogy ha van partnere, akkor szeretném, hogy boldog legyen.
Másrészt mivel tudom, hogy van szexuális életük is, ezt természetesnek tartom.
Ezen túl semmi nem tartozik rám, ez teljes mértékben magánügye.
6/10 anonim válasza:
volt a múltkor egy hasonló kérdés, ahol az illető apja a legmélyebb részletekig kíváncsiskodott állítólag....
7/10 anonim válasza:
Érdekel hogy kivel van együtt, szeretném megismerni a fiút. De nagyjából ennyi, nem szólok bele az életükbe csak ha a lányom kéri
8/10 anonim válasza:
Hát a testi része nyilván nem tartozik rám. Ha összeköltöznek, ha komolyodik a dolog és eljegyzés, házasság következik, akkor nyilván örülök neki, és amiben tudok, segítem őket.
9/10 anonim válasza:
Egy bizonyos szintig normális az érdeklődés független attól hogy felnőtt a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!