Miért hajkurássza egyes szülő a gyerekét hogy tanuljon egyfolytában?
Saját tapasztalatból mondom, nem tudom hány szülő csinál hasonlót. Én pl gimibe járok és ilyen 3as tanuló vagyok, csinálom azt amit tudok bár tudnék többet simán persze de egyszerűen nem érdekel meg teli vagyok stresszel az iskola után. Csak élvezni szeretném az életet egy picit, stresszmentesődni iskola után. Hogyha az azt jelenti hogy 2 óra videójáték akkor az. Depresszióval is diagnosztizáltak, már 4hónapja szedem az antidepresszánst. De folyamatosan mondják hogy tanuljak mert nem vesznek fel egyetemre. Nem érdekel most. Bármikor amikor lesz kedvem akkor megcsinálok egy érettségit és akkor megyek, max pár év múlva. Többi tanuló aki szakiba jár vagy másik gimibe szétissza magát meg cigizi nem tanulnak őkkel sem nem lesz semmi probléma. Ők is kapnak egy rendes munkát ha minimális munkát elvégeznek pl érettségit vagy stb. Úgy veszik a szüleim hogyha nem lesz jó jegyeim akkor ősszedöl a világ. Elmomdom hogy 2est kaptam-engem nem érdekel de anyukám mérges rám
A másik dolog hogy elmúlt pár hónapban elkezdtem edzőterembe járni, egészségesebben enni és meditálok is. De hagyjanak már az iskolával
Köszi a kommenteket. Belátom rosszul csinálom. Szeptemberre biztos jobban leszek.
#15 jobbulast
Ezek a "foglalkozásos táborok" mind arra rendeltetettek, hogy beállítsanak a társadalomba, hogy abban megtaláld a vélt vagy valós helyed, vagy egyszerűen csak beletörődj, hogy ezt dobta a gép...
Próbálj inkább olyasmit tanulni ami érdekel, én nem csodálom ha most 2022-ben letojod a vörös és feketét, meg az afgán szabadságharcot az etelközbe.
1990 előtt.
Nem esküdnék meg de szerintem 2000-ben is 16 éves korig volt csak a tankötelezettség. (8 általános iskola).
Nagyszüleim csak négy elemi iskolát végeztek az 1940-es években.
1990 előtt.
Nem esküdnék meg de szerintem 2000-ben is 16 éves korig volt csak a tankötelezettség. (8 általános iskola).
Nagyszüleim csak négy elemi iskolát végeztek az 1940-es években.
De akkor más volt a "rendszer", aki nem tudott továbbtanulni, mert nem volt pénze, vagy a karhatalom nem engedélyezte azt vitték be katonának, vagy dolgozni a TSZ-be kötelező munkaszolgálatra / egyéb "munkahelyekre"
1990-előtt nem létezett a "munkanélküliség", mert a törvény börtönnel büntette, ezt hívták KMK-nak (közveszélyes munka kerülés).
26: Mindjárt rákeresek.
A sorkatonaságra hiába kerestem rá, nem írja a Wikipédia, mikor hány év volt. Ezt tudod emlékeidből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!