Mit lehet tenni akkor ha a szülő egyfolytában ordít a gyerkével?
Ha foljamatosan elmondja mindennek (hülye, fogyatékos, idióta, diliházba való) ha jön valaki akkor azt hiszi hogy lopni jöttek. Elütött egy kiscicát otthon az udvarban, ha játék volt az udvarban simán keresztűl ment rajta. Kb minden egyes barátnőmre azt mondta hogy kleptomániás. Csak a pénz számít neki, érzelem nincs benne, mamám korházban volt nagyon szarúl volt, még csak nem is sajnálta hanem mondta a nővéreknek, hogy ő hülye meg egész nap csak ül (egész életében dolgozott).
Van felvétel arról hogy hogy ordibál gondolkodom rajta hogy megosztom, mert amúgy őt jó embernek nézik, de nagyon nem az.
24 éves vagyok apám 10 éve ezt csinálja azelőtt meg anyámmal csinálta ezt, nem vagyok ártatlan voltam pofátlan nem voltam jó, voltam olyanis aki mindent megcsinál ugy sem voltam jó
kérsz egy hangfelvételt kedves első?
Tűrni kell amíg le nem léphetsz. Ez van.
Aki meg azt mondja, hogy nem ez az általános, akkor nagyon jó helyen lakik és örüljön, hogy nem ilyen a környezete. Nálunk a világ végi faluban az volt kivétel ha valamelyik gyereket nem verték és egy-egy rosszabb témazáró kiosztása után az osztály fele monoklival jött suliba másnap. A nonstop ordibálás meg olyan szinten megszokott (nem csak gyerekkel, a házastárssal is vagy épp csak úgy) hogy kisgyerekként közöltem, hogy én nem tudnék feleség meg anyuka lenni mert sohasem bírnék ennyit kiabálni.
6
Inkább a te környezeted volt a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!