Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más anya is ilyen “én semmiről...

Más anya is ilyen “én semmiről nem tehetek” mentalitású?

Figyelt kérdés

-Nem ő rontotta el amit főzött!

-Nem miatta van veszekedés, mikor ő ált neki kötekedni.

-Nem ő takarított rosszul ha poros valami.

Stb…

#anya #Én nem tehetek róla
2022. ápr. 19. 09:09
 51/94 anonim ***** válasza:
13%
49, nekem is a 40 durrantotta el az agyamat. Oda is csaptam az azonnali véleményemet. (Bocs, 47 voltam) :)
2022. ápr. 19. 13:15
 52/94 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ha valaki htb akkor igenis lássa el normálisan a feladatát. Az, hogy délután pihen jogos, hiszen azért a főzés mosás néha ügyintézés nem tesz ki minden nap egész “műszakokat”. Vagy ha nem akar ennyi házimunkát, menjek dolgozni és akkor ha ő is dolgozik, jogosan várja el, hogy osszák fel a házimunkát.

Viszont lehet ti is túl kritikusak vagytok, ezt nem tudni. Azért eléggé degradálóan írsz róla.

2022. ápr. 19. 13:17
 53/94 anonim ***** válasza:
88%
51, ha semmi mást nem tett bele, csak a látástól mikulásig dolgozó, szorgalmas gyermekeit, már akkor megérdemli.
2022. ápr. 19. 13:18
 54/94 anonim ***** válasza:
88%
Vicces, hogy mióta megkaptad, hogy egész délelőtt gyakorizol, egészen belemerültél a munkába. Vagy éppen port törölgetsz otthon a szabadnapodon? :)
2022. ápr. 19. 13:19
 55/94 A kérdező kommentje:

55. Eset az eső nem tudtunk kimenni dolgozni. Közben elállt, meg amúgy is feleslege bármi írni nektek.

52. Az agyfelcseszésről meg Annyit hogy ti kezdtettek el gőrényezni!

2022. ápr. 19. 14:05
 56/94 anonim ***** válasza:
100%
Építőipar? Akkor itt a por meg a só csak tünet. Az ok, hogy kivan a t.ke mindenkinek a családban a saját életével. Ti fizikailag vagytok kifáradva, anyátoknak meg a púpja van tele a monoton háttérország-szereppel. Mindenkinek lenne mit dolgozni saját magán, kicsit megpróbálni beleélni magát a másik helyébe. Apátoknak a megrendelőkkel, az alkalmazottakkal kell küzdeni, nektek apátokkal, aki a főnök is, marad anyátok akinek mindenki mer pampogni, ő meg cserébe beleköt mindenbe. Nem egyszerű ez. Mindenkinek igaza van és senkinek sincs igaza. Megoldás? Mit tudom én. Sok a gond mostanában mindenfelé. De ha egymást "ölitek" azzal semmi nem lesz megoldva. Jó lenne mindegyikteknek egy kis pihi, gondolom, az nem fér bele.
2022. ápr. 19. 15:01
 57/94 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis összegzés, amit a #56 írt.

Kommunikáció - ez lenne a megoldás felé vezető út.

Le kéne ülni az egész családnak, és _normálisan_ megbeszélni, hogy kinek mi a baja. Nem pedig egy hangyabokányi hülyeségen kiakadni (sótlan a leves), és GYK-kérdést kiírni róla.. :)

2022. ápr. 19. 15:06
 58/94 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ez az a kategória, amikor már az is bssza az agyad, hogy a másik levegőt vesz.

Nem értem, ha dolgozol, gondolom építőiparban, vállalkozásban nem keresel rosszul, mi a tökért laksz anyádéknál?

Rég saját levesed kéne enni, akkor nem lenne a sózása is probléma, neked erre tényleg nincs igényed felnőtt emberként?

2022. ápr. 19. 15:39
 59/94 A kérdező kommentje:
58. Nem építő ipar, és annyit nem hoz hogy házakat tudjunk belőle venni.
2022. ápr. 19. 15:45
 60/94 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, ha mezőgazdaság vagy éppen szivárványfestő az égre, akkor sem a piti dolgok miatt háborog ennyire a lelked. És abban is biztos vagyok, hogy nem csak a tied. Akkor is tudnod kell, hogy mindegyiktek a saját szemével lát, a saját fülével hall, tulajdonképp ugyanazt, de mégis mindenki mást. A saját szempontját. Ezeket kellene közelíteni.
2022. ápr. 19. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!