Más anya is ilyen “én semmiről nem tehetek” mentalitású?
-Nem ő rontotta el amit főzött!
-Nem miatta van veszekedés, mikor ő ált neki kötekedni.
-Nem ő takarított rosszul ha poros valami.
Stb…
Szerintem ha valaki htb akkor igenis lássa el normálisan a feladatát. Az, hogy délután pihen jogos, hiszen azért a főzés mosás néha ügyintézés nem tesz ki minden nap egész “műszakokat”. Vagy ha nem akar ennyi házimunkát, menjek dolgozni és akkor ha ő is dolgozik, jogosan várja el, hogy osszák fel a házimunkát.
Viszont lehet ti is túl kritikusak vagytok, ezt nem tudni. Azért eléggé degradálóan írsz róla.
55. Eset az eső nem tudtunk kimenni dolgozni. Közben elállt, meg amúgy is feleslege bármi írni nektek.
52. Az agyfelcseszésről meg Annyit hogy ti kezdtettek el gőrényezni!
Jó kis összegzés, amit a #56 írt.
Kommunikáció - ez lenne a megoldás felé vezető út.
Le kéne ülni az egész családnak, és _normálisan_ megbeszélni, hogy kinek mi a baja. Nem pedig egy hangyabokányi hülyeségen kiakadni (sótlan a leves), és GYK-kérdést kiírni róla.. :)
Szerintem ez az a kategória, amikor már az is bssza az agyad, hogy a másik levegőt vesz.
Nem értem, ha dolgozol, gondolom építőiparban, vállalkozásban nem keresel rosszul, mi a tökért laksz anyádéknál?
Rég saját levesed kéne enni, akkor nem lenne a sózása is probléma, neked erre tényleg nincs igényed felnőtt emberként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!