Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más anya is ilyen “én semmiről...

Más anya is ilyen “én semmiről nem tehetek” mentalitású?

Figyelt kérdés

-Nem ő rontotta el amit főzött!

-Nem miatta van veszekedés, mikor ő ált neki kötekedni.

-Nem ő takarított rosszul ha poros valami.

Stb…

#anya #Én nem tehetek róla
2022. ápr. 19. 09:09
 41/94 anonim ***** válasza:
77%

Nyilván neked is van a munkaidődben olyan, hogy beszélgetsz a kollégákkal, vagy hasonló....

vagy egész délelőtt gyakorozik...

2022. ápr. 19. 12:15
 42/94 anonim ***** válasza:
33%
Érdekes, most hogy fel van magasztalva a htb-s nő felnőtt családtagokkal. Máskor meg pár hónapos baba mellől már zavarnák az anyát dolgozni, mert fúj, ingyenélő, kitartott! Meg egyébként is, senki nem találkozott még ilyen emberrel, aki a legkisebb felelősséget is csípőből hárítja és ha valami félresikerül, rögtön rákeni valakire? Szerintem sok ilyen van a munkahelyeken is.
2022. ápr. 19. 12:21
 43/94 anonim ***** válasza:
34%

"neked is a béka segge alatt lehet az önértékelésed ha még a saját munkádat sem becsülöd meg. Mert a por nem tűnik el magától, a kert nem rendezi magát, a kaja nem terem a tűzhelyen készen, a ruhák nem lesznek csettintésre tiszták, és még sorolhatnám."

Én speciel megbecsülöm a saját munkám, itt nem erről volt szó, hanem hogy kb. mindenki nekiállt a kérdezőnek, hogy miért várják el az - általuk is közvetve eltartott- htb. anyjuktól, hogy ő csinálja a házimunkát, miért nem állnak be ők takarítani 2 munka mellett.

Azért ez, ne haragudnj, abszurd.

2022. ápr. 19. 12:40
 44/94 anonim ***** válasza:
87%

Milyen felelősséget????

Két példa, amit írtál.

Por van. Igen. Te takarítottál már? A kényes helyeken, sötét üveglap, tv képernyő, kerámia lap, már órák múlva is látszik újra valamennyi por.

Sós/sótlan a leves. Kinek? Mindenki mást érez sótlannak, sósnak.

Ezek már tényleg úgy tűnnek, hogy mindenért bele köttök. Vagy apukád köt bele? Akkor miért nem az zavar, hogy apukád mindenért cseszteti?

2022. ápr. 19. 12:43
 45/94 anonim ***** válasza:
93%

Mondjuk pont egy sótlan leves tipikusan "ízlések és pofonok" kategória.

Ráadásul egy mozdulattal bármikor pótolható - aki sótlannak érzi.

2022. ápr. 19. 12:52
 46/94 anonim ***** válasza:
74%
Te, anyádnak meddig kellene gondoskodnia az óriáscsecsemőiről? Dolgozó ember vagy, anyád meg mossa a bugyikádat? Meg etetget? Lehet költözni a mamahotelből, keresel albérletet meg egy párt magad mellé, dolgoztok mindketten, meló után meg háztartás. Szerinted mi lenne neki nehezebb? Elválni apádtól, elosztani a ház, autó, vállalkozás árát és élni egyedül, nyugiban, felélve mindenét, nehogy már nektek maradjon, vagy lesni titeket, hallgatni a hisztit? Tulajdonképp azt nem értem, miért van még veletek.
2022. ápr. 19. 13:05
 47/94 anonim ***** válasza:
66%

Azért ha valakinek 10 éve el van tartva a segge, pofátlanság még a házimunkát is csak ímmel-ámmal elvégezni.

A házimunkát meg kell osztani ha mindkét fél dolgozik, de így eléggé gáz. És azért lássuk be, hacsak nem egy hatalmas villában élnek, azért a főzés meg takarítás nem tesz ki minden nap 8 órát.

Ettől függetlenül nem kell lenézni és b@szogatni sem.

2022. ápr. 19. 13:05
 48/94 anonim ***** válasza:
14%
40, mi ez a stílus? Én így beszéltem veled?
2022. ápr. 19. 13:06
 49/94 anonim ***** válasza:
20%
47 szerintem az lenne anyukának a nehezebb ha elválna, aztán ennyi év kihagyás után mehetne vissza dolgozni! 😀 feltéve ha talál valamit
2022. ápr. 19. 13:12
 50/94 anonim ***** válasza:
6%
Ja 47-es, valóban könnyű lenne anyukának elválni es elosztani minden t amit írtál. Vállalkozás, ház, kocsi stb hiszen annyi mindent tett ezekbe!
2022. ápr. 19. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!