Hogy feleljek meg anyámnak? Tényleg haszontalan vagyok?
Figyelt kérdés
Anyám gyakran kiakad. Pont ma este is ez történt, véletlen (tényleg véletlen, nem szeretnék plusz munkát neki) kiborítottam egy pohár vizet, anyám pedig megint ideges lett. A maradékot rámboritotta és haszontalannak nevezett, mindennek elhordott. Gyakran van ilyen. (van hogy megüt vagy megver mert nem tanulok, nem tudom helyesen felmondani az anyagot ő meg kiakad. De szokott kiabálni is és nagyon csúnya dolgokat mond...) Haszontalannak érzem magam. Szörnyű, hogy képtelen vagyok egyszer valamit helyesen csinálni. Igazából, örülök hogy még élek, és hálás vagyok minden napért amikor felkelek. Tudom hogy velem van a baj anyámmal kapcsolatban. Én nem vagyok jó gyerek, igen én keverednek bajba, és igen én nem vagyok kitűnő tanuló. De néha úgy érzem, nem csak én vagyok a hibás. Vagy csak én vagyok ilyen hülye? Mit tegyek hogy megfelelnek neki? Miért van ennyi kérdés a fejemben? Haszontalan vagyok?2022. ápr. 16. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!