Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit nem lehet azon megérteni,...

Mit nem lehet azon megérteni, hogy nem akarok kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Anyám már évek óta meg van győződve arról, hogy leszbikus vagyok, pusztán azért mert soha nem beszéltem neki fiúkról. Ennek az az oka, hogy egészen általános iskola végéig full tabu volt, olyanokkal jött, hogy megtiltja, hogy szerelmes legyek, de ezt még úgy nyolcadik végén is, aztán elkezdődött a gimi, ott meg egy hónap után már azon volt ki, hogy mivel nem mesélek neki fiúkról, ezért biztosan leszbikus vagyok. Még véletlenül sem lehet olyasmi, hogy csak szimplán nem tetszik senki, vagy ne adj isten, nem alakított ki olyan kapcsolatot velem, hogy késztetést érezzek arta, hogy vele beszéljem meg a témát.

Szóval ja, anyuval sosem beszéltem meg ilyeneket, ha alakult valami egy sráct soha nem mondtam el neki, mert nem jutott el olyan komoly szintre, hogy például bemutassam, és lévén, hogy kollégiumban voltam az egész gimi alatt(kivéve digitális oktatás).

Egy ideje nem csesztetett azzal, hogy tuti leszbikus vagyok, azt hittem végre elmúlt ez az elmebaja, de nem. Meglátta Facebookon, hogy az egyik általános iskolai osztálytársam már gyereket szült, már házas, és most megint kezdi, ráadásul a "Mikor fogsz megházasodni?" és a "Mikor fogsz nekem unokát szülni?" kérdésekkel megspékelve, holott ő tőlem már százszor megkapta a választ, hogy nem akarok párkapcsolatot soha (Igen, ez túlzas volt mindig), a gyerekektől meg egyenesen kiráz a hideg. Ráadásul idén fogom tölteni a huszat, szóval elkésve se vagyok, ha akarnék se.

Egyébként anyám főleg a párkapcsolat részén van kiakadva mostanában, folyton csesztet, hogy mikor mutatok be egy fiút végre. Mostanában úgy szoktam reagálni inkább, hogy most nem akarok kapcsolatot, de nem fogja fel. Pedig amúgy tök egyértelmű, hogy idén érettségizek, utána meg megyek egyetemre, tök felesleges lenne szerintem hű de mindenáron ismerkedni, amikor pár hónap múlva tök messzire tervezek költözni a tanulmányok miatt. Ha lesz valami komolyabb, akkor lesz, de tudatosan most nem keresem, de ezt hiába mondom neki, nem érti.

Illetve mellékesen nekem most van egy laza, semmi komoly kapcsolatom, néha randizunk, néha ott alszok nála, de ebbe nyilván nem avatom be az anyámat, mert nem komoly, na meg amúgy mellékesen az illető egy lány. (továbbra is fenntartom, hogy nem vagyok leszbikus, csak biszexuális). És ha ez véletlen komolyabbra fordulna, akkor talán beszámolnék róla, ha már külön élek, teljesen függetlenül, mert egyébként anyu ellenzi a másságot, és nyilván a kiakadását nem az érettségi időszakában szeretném kezelni.

Na mindegy.

Szóval, hogy értessem meg vele, hogy nem akarok kapcsolatot, és ez nem jelenti azt, hogy leszbikus vagyok?

2022. ápr. 16. 19:47
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
30%
Fel se merult bennem h engedelyt kerjek mert tudom h normalis no nem csinal ilyet😀 bar en csak hazassagrol tudok mondani tapasztalatot ilyen tingli tangli kapcsolatrol nem😄
2022. ápr. 25. 18:39
 32/40 A kérdező kommentje:
#31 Normális nő nem barátkozik az osztálytársaival, sem melegekkel. Értem..... "😄"
2022. ápr. 25. 18:42
 33/40 anonim ***** válasza:
47%
Normalis no nem baratkozik az exeivel (meg ferfiakkal ugy altalaban) ha kapcsolata van.. hiaba probalod kiforgatni amit irok nagyon gyenge vagy 😂
2022. ápr. 26. 06:27
 34/40 A kérdező kommentje:

Te kezdted a kiforgatást, azzal, hogy látatlanba benyögted, hogy biztosan szexkapcsolataim voltak. Már előre eldöntötted, hogy biztos valami kva vagyok, és minden kiragadott részlettel ezt bizonygatod.

Ezzel a férfiakkal nem barátkozhat egy nő dologgal nem értek egyett. Több fiú barátom van. Csak azért mert éppen megismertem valakit nem fogok megszakítani egy több éves barátságot. Persze, megértem, hogy vannak olyan nem normális nők, akiknek nem fér bele a barátság az ellenkező nemmel, mert túl nagy lenne a kísértés, hogy félrelépjen a barátjával... Én nem ez a típus vagyok, de ha te esetleg magadból indulsz ki, akkor ez van.

Mellesleg ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy egyáltalán ne legyenek barátaim, mert hát biszexuális vagyok, bárki lehet potenciális jelölt a félrelépésre. Csak ez nyilván hülyeség.

2022. ápr. 26. 07:49
 35/40 anonim ***** válasza:
30%

Rendben, mindenki ugy csinalja ahogy akarja. Csak te vagy meglepodve h problemak adodnak, es a kornyezetednek mar feltunt h valami nem okes veled.

Es en eddig ugy vettem eszre, hogy az ilyen osszevissza csavozgatasokbol nem sul ki semmi jo, azom kivul hogy szabadnak erzed magad meg fuggetlennek de ez csak egy illuzio. Hiaba divat a feminizmus, a ferfiak legbelul ugyanolyanok maradtak, es minden komolytalan kapcsolatban egyedul te fogsz serulni nem pedig ok.

2022. ápr. 26. 14:22
 36/40 anonim ***** válasza:
30%
Egy no nem ugy lett megteremtve hogy lelkileg oromot adjon neki az hogy egyszer ezzel van egyszer azzal. Azok a ferfiak. Nem vagyunk egyformak. Csak sajnos azt tanitjak a lanyoknak manapsag hogy errol szol az egyenloseg, hogy mi is annyi mindenkivel osszefekhetunk kovetkezmenyek nelkul mint egy ferfi. Aztan par ev mulva ott van a lany kiegve lelkibetegen, sokra megy azzal a 10 kolbasszal amit elfogyasztott.
2022. ápr. 26. 14:24
 37/40 A kérdező kommentje:
Hát azzal se megyek sokra, ha bennemaradok egy kapcsolatba, aminek már az elején kiderül, hogy nem oké, csak azért, hogy ne lehessen azt mondani, hogy sok párom volt már. Most csinálhatsz úgy, mintha ugrálnék ide-oda, de világosan leírtam, hogy nem ez történt, ahogy az sem történt, hogy összefeküdtem volna mindenkivel. Attól, hogy te direkt, vagy véletlen ezt állítod, nem ez volt. Az meg nevetséges, hogy az egyenlőség ellen jössz, komolyan, ne mondja nekem senki, hogy nőként nem léphetek ki egy szr kapcsolatból, csak azért, hogy ne "fogasszak el tíz kolbászt". Az meg, hogy ki mitől boldog, az nem nem kérdése. De amúgy se így akartam, hogy ennyi legyen, csak így alakult.
2022. ápr. 26. 15:29
 38/40 anonim ***** válasza:
30%
De kilephetsz, sot ki is kell, de ne mondd mar nekem h 4-5 szar kapcsolat tok normalis dolog. Mert te nem 1 kapcsolatbol leptel ki.
2022. ápr. 26. 18:43
 39/40 anonim ***** válasza:
22%

Komolyan ennyit vitatkozni ezen a szarsagon.. A kerdezo se normalis ,hogy lassan 2 hettel a kerdes kiirasa utan meg mindig kepes valaszolgatni meg bizonygatni az igazat. Azt neked is el kell ismerned kerdezo, hogy valamit nem csinalsz jol. 15 evesen meg azert nem igenyli egy atlag tini azt, hogy folyamatosan kapcsolatban legyen, neked pedig egybol jott a kovetkezo egy szakitas utan. En ugy gondolom, te gyerekkorodban nem kaptad meg otthon azt a szeretetet amire vágytál, es ezt kapcsolatokkal próbáltad kompenzálni, jól láthatóan sikertelenül.

Ahogy előttem is írták, jót tenne egy szakember, azért ez a mennyiségű kapcsolat már tényleg nem egészséges, ha így tervezted ha nem, hiszen te döntöttél úgy, hogy rögtön egy kapcsolat vége után egyből bele is mentél a következőbe.

Édesanyádnak viszont borzasztó élete lehet, ha az egyetlen öröme az, hogy téged ezzel cseszeget, ahogy többen is írták, a költözés lenne a helyes opció.

2022. ápr. 26. 20:27
 40/40 A kérdező kommentje:

Milyen beleugrottam egyik kapcsolatból a másikba? Mindegyik közt eltelt mininum egy hónap, de általában ennél több.

Egyébként meg összesen kétszer(megcsalós esetek) szakítottam úgy, hogy én mondtam ki, volt egy, aki random ghostingolt, abba nem sok reagálási lehetőség volt, hárommal közös megegyezéssel szakítottunk (az első inkább legyünk barátok, a másféléves, mert másik országba költözött, és aki nem akart otthon lebukni leszbikusként), meg egy valaki szakított velem(mert rájött, hogy meleg).

Ezek közül melyiket lehetett volna tartogatni, hogy ne legyen túl sok kapcsolatom? Erre várom a választ, mert az marhára nem célravezető, hogy itt valaki/valakik felettéb okosan eldöntötték már a körülmények minimális ismerete előtt, majd személyes ismeretség nélkül, hogy márpedig "fogyazstom a kolbászokat" és egy kva vagyok. Aztán ha megvédem magam, akkor én vagyok a hülye, meg az idegesítő picsa. Hát komolyan mondom, csesszétek meg, ha annyira meg akarja mondani bárki is, akkor ne kiragadott részletekkel tegye.

2022. ápr. 28. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!