Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinál nekem anyukám...

Miért csinál nekem anyukám ,,hamis kávét"?

Figyelt kérdés
Egyszer az életben 4 napja ő csinál nekem kávét, mindennap 1 tejeskávét szoktam meginni, feltűnt hogy újabban délután mikor haza érek akkor nagyon erősen kívánom a kávét. Ez nem szokott soha így lenni, ma reggel rá jöttem hogy igazi kávé helyett maci kávét csinál nekem. Miért teszi ezt szerintetek?

2022. ápr. 13. 06:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
23%
Azért van lepontozva, mert baromság a válasz, hogy délután egykor senki ne igya. Nem azért mert meg vagyunk sértődve... Mire lennék megsértődve?
2022. ápr. 13. 17:59
 32/39 anonim ***** válasza:
86%

Ez a szomorú

Azért kéne lepontozni, mert nem.a kérdező anyjának a válasza...hasznos az lenne. És sok hasznos válasz is le van pontozva, szóval hagyjuk hogy valami attól igaz

2022. ápr. 13. 18:15
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

#28 vagyok, én magam is szoktam kávézni, de inkább amolyan "napindító" megszokás.

Viszont azt vettem észre, ha délután 3-4 körül iszom kávét, akkor utána nem fogok tudni időben elaludni, átesek a holtponton és fent vagyok fél éjszaka. Délután csak akkor kávézom, ha határidős meló van amit tolni kell.

2022. ápr. 13. 18:18
 34/39 anonim ***** válasza:
27%

Valamire csak meg vagy sértődve, ha ennyire hisztizel.

Viszont nem a kávétól leszel "nem álmos" hanem attól, hogy nem pihened rendesen ki magad.

Pont ezért nem kell beb^szni a délutáni kávét, mert a szervezeted fel lesz pörögve, nem fog tudni minőségi alvást produkálni, amitől persze hogy álmos leszel mint a dög.

Nyilván másnap ezért újra és újra felpörgeted így folyamatosan "görgetve" a fáradtságot.

2022. ápr. 13. 18:28
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Legpontosabb váalszd csak anyud adhatja erre.
2022. ápr. 13. 18:31
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Na mit mondott anyukád?
2022. ápr. 14. 09:50
 37/39 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem hamisat csinált....
2022. ápr. 14. 14:18
 38/39 anonim ***** válasza:
30%

Gondolom próbál leszoktatni a drogról.

Helyesen teszi.

2022. máj. 1. 10:34
 39/39 anonim ***** válasza:
76%
Sírok, utolsó :DD drog...
2022. máj. 1. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!