Miért csinál nekem anyukám ,,hamis kávét"?
Ez a szomorú
Azért kéne lepontozni, mert nem.a kérdező anyjának a válasza...hasznos az lenne. És sok hasznos válasz is le van pontozva, szóval hagyjuk hogy valami attól igaz
#28 vagyok, én magam is szoktam kávézni, de inkább amolyan "napindító" megszokás.
Viszont azt vettem észre, ha délután 3-4 körül iszom kávét, akkor utána nem fogok tudni időben elaludni, átesek a holtponton és fent vagyok fél éjszaka. Délután csak akkor kávézom, ha határidős meló van amit tolni kell.
Valamire csak meg vagy sértődve, ha ennyire hisztizel.
Viszont nem a kávétól leszel "nem álmos" hanem attól, hogy nem pihened rendesen ki magad.
Pont ezért nem kell beb^szni a délutáni kávét, mert a szervezeted fel lesz pörögve, nem fog tudni minőségi alvást produkálni, amitől persze hogy álmos leszel mint a dög.
Nyilván másnap ezért újra és újra felpörgeted így folyamatosan "görgetve" a fáradtságot.
Gondolom próbál leszoktatni a drogról.
Helyesen teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!