Miert vernek át az emberek randi (előtt)? (Nem jelennek meg, hamis címet adnak)
Az elmúlt fel evben annyian átvertek, hogy már fel kell tennem a kerdest, az első ott kezdődött, hogy egy norveg ferfi megadott egy cimet, hogy ott találkozzunk, es amikor odaertem, nem irt legalább 30 percig, majd letiltott (tinderről)
második hasonló, csak pesten, elmentem a pasihoz, hamis cimet adott meg, senki nem lakott ott, egyszerűen csak nem irt
szinten pesten, hősök teren találkoztunk volna a starbucks-nal, megerkeztem a cimre, a pasi azt igerte hogy mindjárt lejön az emeletről, ahol lakik, de soha nem jött le, 1 óra várakozás után mondtam, hogy en elmegyek, es utána meg ő irta azt, hogy en vertem át
(csak 3 pelda, de legalább 6-7x törtent meg)
, 6 hónap alatt, nem hiszem, hogy ember lenne, mert nagoyn különböző helyeken törtenek, volt ami Nemetországban, volt ami Albaniában, de többnyire Budapesten
*Miert csinálják ezt az emberek egymással*
igy már megtudod válaszolni?
#4 Igen, arra lenne jó megtalálni a választ, hogy ez mire jó
egyszerűen csak pszichopaták? (Erre tippelnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!