Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert vernek át az emberek...

Miert vernek át az emberek randi (előtt)? (Nem jelennek meg, hamis címet adnak)

Figyelt kérdés

Az elmúlt fel evben annyian átvertek, hogy már fel kell tennem a kerdest, az első ott kezdődött, hogy egy norveg ferfi megadott egy cimet, hogy ott találkozzunk, es amikor odaertem, nem irt legalább 30 percig, majd letiltott (tinderről)

második hasonló, csak pesten, elmentem a pasihoz, hamis cimet adott meg, senki nem lakott ott, egyszerűen csak nem irt

szinten pesten, hősök teren találkoztunk volna a starbucks-nal, megerkeztem a cimre, a pasi azt igerte hogy mindjárt lejön az emeletről, ahol lakik, de soha nem jött le, 1 óra várakozás után mondtam, hogy en elmegyek, es utána meg ő irta azt, hogy en vertem át

(csak 3 pelda, de legalább 6-7x törtent meg)

, 6 hónap alatt, nem hiszem, hogy ember lenne, mert nagoyn különböző helyeken törtenek, volt ami Nemetországban, volt ami Albaniában, de többnyire Budapesten

2019. aug. 1. 18:38
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#9 nem eletem első randija volt )
2019. aug. 1. 18:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy értem, hogy életed első randija, hanem az adott pasival az első találkozás. Tehát ha valaki azt mondja, hogy találkozzatok Milánóban, akkor már indulsz is?
2019. aug. 1. 19:00
 13/25 A kérdező kommentje:

#12 Megpróbálom jól ertelmezi a kerdest, Budapestről nem indulok el csak emiatt Milánóba, de ha epp Milánóban egyedül járom az utcákat, es valaki Tinderne megkerdezni, hogy ma este nem innek-e meg valamit vele egy helyi kavezoban, igent mondok

a varázs ott er veget, amikor a tali előtti 20-25 percben már nem válazol, eltűnik, vagy le is tilt

(Ha esetleg valaki felvetne annak a lehetősget, hogy mert nem te vagy a kepeken, vagy túl regi kepeket küldesz, meg azt is kizárnám, mert csak 1 even belüli aktuális nem szerkesztett kepeket küldök), szóval ötletem sincs

2019. aug. 1. 19:04
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja, így már világos. Ennyi rossz tapasztalat után én hanyagolnám a Tindert a helyedben.
2019. aug. 1. 19:06
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sikerült ilyet megismerni.

Igaz nem jellemzö (2 volt)aki nem jön el(alapbol en nem mondok igen-t mert szinte mar beszelgetes alatt rajövök hogy nem akarom latni),szoval a 2 atverösböl az egyik azert nem jött szerintem el mert alkalmit akart en nem szoval alapbol nem is egyeztünk de füzött tovabb aztan kinyögtem hogy ok, es gondolom ezzel vett elegtetelt magaban (ha ugy is elutasitom mint alkalmit akkor gondolta megszivat he he- tippem hogy ez volt benne), masik srac szinten szivatva nem jött el (nem irt elötte h közbejött volna vmi, eltünt, telo kikapcs)de gondolom mivel masnap kivancsi volt hogy sikerült e jol megszivatnia es felhuznia ezert elkezdett velem kontaktolni, direkt nem voltam ideges hanem mosolygos(ne legyen meg az öröme, ne higgye azt hogy erdekelt hogy jön e vagy sem),magyaran kialakult kontakt köztünk kesöbb tali, es megismertem hogy neki oriasi problemai vannak a nökkel, szerinte minden nö szemet meg r banc, ha nem veszem fel a telot ha hiv egyböl megsertösik mert azt hiszi nem akarok beszelni vele es kifogas csak hogy pl mert oràn voltam, igy ujabb szivatos bosszukat forralt, folyamatos komplexusai vannak, minel jobban megismertem annal jobban vàlt vilagossà hogy pszichologus kellene neki.

Szoval egyiket sem tartom normalis jellemnek eddig abbol akik nem jöttek el. Legalabb nem jartal ugy mint az elado akit mostanaban keseltek meg. Nem tudhatod mennyire betegek is vannak a neten

2019. aug. 1. 19:20
 16/25 anonim ***** válasza:
54%
nyugodjál meg, ott voltak a pasik, csak megláttak és inkább el is húztak XD
2019. aug. 1. 19:22
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

15. Vagyok

Szoval az elsö sracot mivel élböl elutasitottam mert en nem akarok alkalmi kapcsolatot, gondolom azert füzhetett tovabb hogy megszivasson a talival mert elutasitottam, es ö akart röhögni.

2019. aug. 1. 19:28
 18/25 A kérdező kommentje:
#17 szánalam egy pasi
2019. aug. 1. 19:30
 19/25 A kérdező kommentje:

#16 bár úgy lett volna, de aki már 1 órával a tali előtt kamu cimet adott meg, az sajnos nem ez a fajta eset, azt mondta, hogy társasáhazban el, XY utca 31 alatt, odamentem es be is csengettem, megmutattam a kepet, es egy idős nő mondta, hogy ő 15 eve el itt egyedül,

a másik a norveg, az meg konkreten egy gyár cimet adta meg, a szemben levő szállodától kertem segitseget, es mondták, hogy ez egy gyár cime, es ide ejszaka bemenni se lehet (minden oldalról le volt zárva) porta se volt

2019. aug. 1. 19:32
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

En biztosra tudom hogy nem jöttek el, mert a helyszint konkretan a randi elött beszeltük volna meg.

Szoval ugy beszeltünk hogy x orakor az y környeken majd irok/hivlak pontosabban hol, es jé x ora elott fel oraval nem érhetö el

2019. aug. 1. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!