Hogyha valóban létezik a koronás vírus, akkor miért nem tesz ki senki saját készítésű videót vagy képeket a helyzetről?
Milyen videót vársz, míg karanténban, kórházakban vannak a fertőzöttek? Nem az a legnagyobb gondja, hogy a netre streameljen meg sztorizgasson. Valószínűleg nem is nagyon engedik, ne legyen pánik.
Amúgy:
hmm, nem tudom h te eddig hol éltél de az iráni csaj, a toldys srác, és a szekszárdi csajszi is vlogol.
kínából is egy csomó külföldi vlogolt.
neked ez miért nem elég?
Olyan dolgokat keresek, amik nem kormányzati, nem ellenzéki, hanem, valóban független, objektív irományok. Amik nem a sablon szövegeket hangoztatják, nem a kijárási tilalomért kuncsorognak, hanem objektíven mutatják be a dolgot.
Ha nem kell papír, akkor szívesen fotóznék én a kórházakban, olaszhonban, stb helyeken, hogy valódi, hiteles doksi legyen fent.
Nem fotózhatsz a kórházban, mert a betegek személyiségi jogait sérted vele. Te sem örülnél, ha az egész világ egy olyan fényképen csámcsogna, amin kiszolgáltatottan, eszméletlenül, minden lyukadban csövekkel fekszel az intenzíven.
Amúgy egy csomó kép és videó volt pl az üres olasz nagyvárosokról, a szkafanderes kínai és iráni utca fertőtlenítő emberekről, hulla fáradtan, teljes védőfelszerelésben a földön alvó kínai orvosokról és nővérekről, nyilván nem hülyeségből csinálják ezeket.
Azért mert nem létezik.
Amugy itt Minden olyan válszra negatív értékelést adnak, ami a közvéleménnyel nem azonos. Tudod kérdező, Az a baj, hogy a társadalom 97%-a a rendszerben bízik, nem pedig az embertársaiban. Ezekkel azt is elhitetnék,(és el is fogják) hogy fogy a levegő és adót kell fizetniük érte. régen Feladtam ezt a vitát, jó lenne elmenekülni ebből az agymosott világból
Tessék, itt van, a Sky News elég hiteles? Beengedték őket a bergamói kórházba. Olvasd el a cikket és nézd meg a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!