Miért csinál nekem anyukám ,,hamis kávét"?
Ehelyett a dedózós titokban átverés helyett megmondhatta volna inkább, hogy nem csinál neked kávét, mert nem örül neki hogy iszol, és szerinte nem kéne. Ugyanis ez lehet a valódi ok, főleg ha nagyon fiatal vagy még, középiskolás. Olyan fiatal szervezetnek semmi igénye nem kéne hogy legyen koffeinre, egy ilyen fiatal napi 8 óra alvással mindent kibír (ezért tud ez a korosztály még reggelig bulizni, 10 évvel öregebben meg kipurcannak tőle). Ha valaki ilyen fiatalon úgy érzi, szüksége van valami pluszra a működéshez, különben mosott szar egész nap, akkor inkább csak alváshiánya van, és időben kéne lefeküdnie, nem pedig kávéznia.
Az tényleg vicces, hogy nem tűnt fel a macikávé markánsan eltérő íze. :) Még egy bögre tejjel felöntve is teljesen más mint a kávé.
Maci kávénak tök más az íze, nem tudom, hogy nem tűnt fel.
Egyébként napi 1-2 kávétől SENKI nem lesz koffein-függő.
"Miért csinál nekem anyukám ,,hamis kávét"?"
Esetleg ha tőle kérdeznéd meg...
Van abban valami félelmetes, hogy egyesek mennyire nem tudnak kommunikálni a közvetlen családtagjaikkal sem.
Hogy a tökömbe nem lehet észrevenni 4 napig, hogy macikávét iszol rendes helyett?
Plusz, ha 4 nap után jön elő kívánás, az nem függőség. Nekem ha kimarad, borzalmas fejfájás, lézengés egész nap.
Ha neked fel sem tűnik sem az íze, sem a koffein hiánya, akkor tényleg csak az eszedet játszod a felnőttes kávézással, anyád meg úgy gondolta, erre a maci is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!