Szalai Vivien Hamis gyönyör könyvei kiről szólnak?
Én azt hallottam, hogy biztosan Görög Zita.
Viszont neki vannak gyerekei, a könyveiben kiveszik a méhét. Bár állítólag megváltoztattak pár dolgot, hogy ne lehessen rájönni. Korábban Bódi Szilviről is szó volt. Viszont nekem ezt egy ismerősöm biztosra mondta.
Szerintem meg magáról Szalai Vivienről
Vagy Pirner Alma
Vagy kitaláció
Egyrésze valóban az... Egyébként nem hiszem, hogy magáról írta volna. Pirner Alma egyértelműen prosti volt.
Nekem egy ismerősöm mesélte, aki állítólag első kézből tudja.
Akkor mi a kérdés? Miért kérdezed?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Itt eléggé jól kitárgyalták.
Szerintem Balogh Edina.
Azt mondja az írónő, olyan, akiről többnyire senki sem gondolná.
Body Sylvi. Biztos,h o az. Az o eletere illik az egesz. A tortenetbol kiderul,h Kedves Feritol lett egy gyereke,de feri penzt ajanlott,h elvetesse. Szilvike meg mehnyakrakot terjesztett magarol!! Abortusz helyett.
A pasas meg szilvike utan zitat fizette meg maganak havonta prostinak. Ez is le van irva.
Görög Zita nem lehet, mert a könyv szerint kivették a méhét, Görög Zitának meg vannak gyerekei..
Amúgy a legtöbben valóban Bódi Szilvit mondják, a fent linkelt kérdésben is a legtöbben őt tippelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!