Miért csinál nekem anyukám ,,hamis kávét"?
Figyelt kérdés
Egyszer az életben 4 napja ő csinál nekem kávét, mindennap 1 tejeskávét szoktam meginni, feltűnt hogy újabban délután mikor haza érek akkor nagyon erősen kívánom a kávét. Ez nem szokott soha így lenni, ma reggel rá jöttem hogy igazi kávé helyett maci kávét csinál nekem. Miért teszi ezt szerintetek?2022. ápr. 13. 06:39
11/39 anonim válasza:
Lehet, hogy azt hitte, hogy olyat szoktál inni. Vagy ő iszik olyat és automatikusan neked is azt csinált? Különben miért lenne otthon? Valaki csak issza azt is, nem?
12/39 anonim válasza:
Én is macikávét iszom újabban rendes kávé helyett. Sokkal egészségesebb.
13/39 anonim válasza:
Hogy lenne már egészségesebb egy szétcukrozott cikóriakivonat, mint a rendes kávé?
14/39 anonim válasza:
13. Úgy, hogy elszállt a vérnyomásom a rendes kávétól. Valószínűleg koffein-érzékeny lehetek kicsit.
15/39 anonim válasza:
Az hogy te hogyan reagálsz dolgokra, igen távol áll az egészségességtől.
Az eper is egészségtelen, csak mert te pl allergás vagy rá?
16/39 anonim válasza:
Igaz, de mivel a 40 feletti lakosság jelentős része szenved magas vérnyomástól, amihez számos halálos kockázat is társítható, így kijelenthető, hogy az én problémám nem egyedi probléma. De rendben nem egészségesebb úgy általában véve a cikória mint a kávé, de anyuja jogosan félti a gyermeket.
17/39 anonim válasza:
Hany eves lehet a kerdező? 10-11? 😂😂
18/39 anonim válasza:
A kávé nem egészségtelen. Egy-két csésze normális mennyiségű kávé semmilyen gondot nem okoz felnőtteknél. Annyira nem tud felpörgetni. Ahhoz túl sokat kéne inni.
Gyereknek meg nem kell kávézni. Bár nem derült ki, hogy kisgyerek-e a kérdező vagy már egy felnőtt gyerek.
19/39 anonim válasza:
A kávé nem egeszségtelen, az agyonfeldolgozott cukrozott legócskább minőségű maci"kávé" azonban rohadtul az.
20/39 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok. Csináltam magamnak rendes kávét, most iszom éppen:D.
2022. ápr. 13. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!