Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt az anyám?

Miért csinálja ezt az anyám?

Figyelt kérdés

Otthon vagyok, teszem a dolgom. Ok nélkül bejön a szobámba, elkezd kötekedni, keresi, hogy mivel húzhat fel.

Először elmegyek, sétálni, vásárolni, sportolni. Néha használ, néha nem. Néha folytatja, ha hazajöttem. Néha elvesztem a fejemet és lekiabálom, olyankor kikéri magának, hogy merek így beszélni vele.

Már olyat is csinál, hogy közönséget keres magának, olyankor persze én vagyok az elkényeztett pcsa, aki tiszteletlen

2022. ápr. 10. 17:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
El kell költözni.
2022. ápr. 10. 20:27
 12/12 anonim ***** válasza:
94%
Legközelebb, ha bemegy a szobádba kötekedni, kérdezd meg, hogy meg tudjátok-e beszélni a problémát. Majd üljetek le és kérdezd meg, hogy mi bántja igazán.
2022. ápr. 11. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.