Miért csinálja ezt anyám?
Sziasztok!
Anyám soha nem enged át egy barátomat se hozzánk,mindig én megyek hozzájuk,és már nagyon cink,mindig azt mondja hogy: “itt nincs mit keressenek” Egyszer nálam aludt a legjobb barátnőm és akkor is direkt leégetett,random berontott a szobámba és elkezdett már majdnem ordítva beszélni.Utálják is a barátaim anyám.Miért csinálhatja ezt anyám? Mi az oka?
Egyszerűen csak nem szereti, hogyha idegenek vannak a házában. Bár lehet, hogy nála ez nem egy szimpla „nem szeretet”, hanem konkrétan lelki beteg lesz tőle, hogyha nálatok van egy vendég. Ezt sajnos meg kell értened, és jobb, ha nem vesztek emiatt össze. Nem muszáj nálatok találkoznotok, te is át tudsz menni, és ott ebből nincs baj.
Amit tudsz tenni, hogy értelmesen elbeszélgettek erről. De ha anyukád ezek után sem akarja engedni, inkább ne erőltesd.
Azert azt remelem senki se gondolja, hogy ez egy egeszseges lelku ember ismerve. Ez valahonnan jon a multbol.
Ezt vagy megbeszeled anyuddal, hogy neha engedje meg es beszeljetek at a helyzetet. Ha nincs meg az ilyesfele kapcsolat koztetek akkor a fenti sztorid mellett..inkabb engedd el az ilyet. Fogadd el, hogy majd akkor jonnek at hozzad ha majd albiban v sajat lakasban laksz.
Azért érdekes, mert szerintem aki idegbeteg, az ne vállaljon gyereket. Akkor lehet egyedül a házában, nem kell senkit kerülgetnie. Ennyi azért bele kellene, hogy férjen, ha már kölyke van, aki otthon lakik.
Mondom ezt úgy, hogy én pl. nagyon magamnak való vagyok, és nagyon idegesít magam körül a zsizsegés. De azért a lányom legjobb barátnője bármikor jöhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!