Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt az anyám?

Miért csinálja ezt az anyám?

Figyelt kérdés

Otthon vagyok, teszem a dolgom. Ok nélkül bejön a szobámba, elkezd kötekedni, keresi, hogy mivel húzhat fel.

Először elmegyek, sétálni, vásárolni, sportolni. Néha használ, néha nem. Néha folytatja, ha hazajöttem. Néha elvesztem a fejemet és lekiabálom, olyankor kikéri magának, hogy merek így beszélni vele.

Már olyat is csinál, hogy közönséget keres magának, olyankor persze én vagyok az elkényeztett pcsa, aki tiszteletlen

2022. ápr. 10. 17:45
1 2
 1/12 anonim válasza:
95%
Mondj egy példát a kötekedésre
2022. ápr. 10. 17:56
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Költözés!
2022. ápr. 10. 18:04
 3/12 A kérdező kommentje:

Például tavaszi szünetre fel akarok menni Pestre egy barátnőmhöz. Azt fújja, hogy nekem van már pasim, miért járkálok el nélküle, pláne napokra, aztán majd megnézhetem magam, amikor megcsal

A másik, hogy eljárok erőemelni, hogy egy nő miért csinál ilyet, és majd gyerek és háztartás mellett majd elhízok szépen

2022. ápr. 10. 18:07
 4/12 anonim válasza:
78%
#3 Nos itt érdekelne hogy hány éves meg hogy te. És nem bántás, plusz muszáj megkérdeznem, de nem cigány származású család, ez? "Gyerek és háztartás mellett majd elhízok szépen"
2022. ápr. 10. 18:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert önmagával sincs kibékülve, nincs élete, nincs semmi öröme.

Az én anyám is pont ezt csinálta.

Hány éves vagy? Szerintem ez fontos, mert tényleg a költözés lesz a megoldás, csak nem mindegy, hogy 16 vagy, vagy 20.

Miért jársz el a pasid nélkül? Kérdezd meg, hogy össze vagytok nőve? Ő soha sehova nem ment a férje nélkül 20 évvel ezelőtt, meg is lett az eredménye, nincsenek barátai, nincsenek emlékei. (Gondolom.)

Az meg mi, hogy miért sportolsz, majd elhízol? Ebben mi a logika? Ha nem sportolnál fiatalon, akkor nem híznál el gyerek mellett? Semmi összefüggés... nem is tudja igazán, hogy mit is akart mondani, mert csak egy élja van, a kötekedés.

Az én anyám ugyanezt csinálta. Kb onnantól, hogy tönkrement a házasságuk apámmal. Soha semmi nem volt jó, mindenbe belekötött. Mjd apám elköltözött. 19 voltam, de semmi pénz, elkezdtem épp az egyetemet. Összejöttem egy sráccal, alég komoly volt, odaköltözött. De mindig csak ez nem jó, az nem jó. A srác dolgoztt, majd én is. A létező összes rezsit mi fizettük, mert anyámnak mindig is büdös volt a munka. Segélyt kapott. Könyörögtünk, ne mindig ruhát vegyen magának, adjon bele a rezsibe, ő is ugyanúgy használja a villanyt, a vizet, a gázt. Egyetlen fillért sem adott, sőt kitalálta, hogy ha már ott lakunk, fizessünk neki albérleti díjat. Albérletet, a saját gyerekének! Na itt döntöttük el, hogy elmegyünk, persze mi voltunk a rohadékok, mindennel fenyegetőzött, többször meglopott. Sajnáltatja magát azóta is az egész falunak, hogy őt semmibe se nézi a gyereke, meg hogy semmire nincs pénze. Érdekes, ahogy rá lett kényszerítve, 60 évesen, egyből el tudott menni dolgozni, és egy fizetésből is meg tud élni, csak előtte mennyivel könnyebb volt, hogy eltartották. Bocsi, ha hosszú lett, azt akartam személéltetni vele, hogy ezekre az emberekre nincs megoldás, megváltozni nem fog, neked kell onnan elmenni. Ha nem teszed, tönkreteszi az életed.

2022. ápr. 10. 18:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Fehérbőrűek vagyunk. Az apám diplomás. Anyámnak nincsen, de kisvezető a munkahelyén. 18 vagyok
2022. ápr. 10. 18:25
 7/12 anonim válasza:
100%
A választ megadta az 5-s :)
2022. ápr. 10. 18:29
 8/12 anonim ***** válasza:
30%

Erőemelés.

Volt "erőemelő" barátnőm. Nem sokáig.

Valahogy nem bírtam elviselni, hogy "férfiasabb" az alkata, mint az enyém. 35 éves korára tényleg elhízott -csak a fészen követtem.

2022. ápr. 10. 18:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#8 :D

Na jó, azért ez nem általános! Sokan belekezdenek valami sportba, de nem lesznek 120 kilós izomállatok!

Amúgy meg simán találhat majd párt onnan magának, sportolók körében elég gyakori. Egy "civil" nem feltétlenül tud azonosulni azzal az életformával, és a közös érdeklődési kör összehozza őket. Lássuk be, 18 évesen még nem feltétlenül azzal van együtt, akivel örökre együtt marad. Még ha most úgy is érzi... :( (Saját tapasztalat)

Nem tudom, lesz-e egyetem vagy egyéb. De ha Pestre mész egy barátnőhöz, akkor gondolom régi és komoly a barátság, illetve ő már ott dolgozik? Idővel érdemes lenne megfontolni egy pesti melót, társként már az első hónapban be tudsz szállni egy albérletbe, és onnantól a magad ura vagy.

2022. ápr. 10. 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
"azt fújja, hogy nekem van már pasim, miért járkálok el nélküle" Mondd meg neki azért: mert nem vagy a csávód tartozéka, önállóan is képes vagy eldönteni mit akarsz.
2022. ápr. 10. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!