Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam az apámnak, hogy...

Elmondjam az apámnak, hogy megváltoztatom a vezetéknevemet?

Figyelt kérdés

A nevelőapámét veszem fel, már elmúltam 18.

Nem tudom, hogy "illene-e" elmondani neki, vagy az ottani nagyszüleimnek, vagy írjam át Facebookon és majd úgyis megy ezen a pletyka?

2022. márc. 29. 14:07
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem felesleges elmondani, majd meglátja.
2022. márc. 29. 14:15
 2/46 anonim ***** válasza:
97%
Nem írtad le, hogy mennyi idős korod óta nem nevel a saját apád. Ha két évesen lett új apád, miért ne? Gondoskodott rólad valamikor is? Pont nem érdekelne, ha így lenne, amit kihagytál a kérdésedből.
2022. márc. 29. 14:16
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha megváltoztatod, akkor gondolom alig van kapcsolatod apáddal, vagy nagyon rossz a kapcsolatod. Nos, ez esetben felesleges.
2022. márc. 29. 14:16
 4/46 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon nem mindegy, mióta nincs veled. Ha semennyi kapcsolat nincs köztetek, akkor az sem érdekelne a helyedben,hogy apud rokonai, vagy ő maga mit szól a Fafebookon.

Kevés az infó, amit leírtál!

2022. márc. 29. 14:23
 5/46 A kérdező kommentje:

4 évesen váltak el, azért, mert az apám sorozatosan csalta az anyámat, aki ezt megunta.

Utána nem fizetett gyerektartást, mert hogy az anyám és az új párja (nevelőapám) is jól keresnek és hogy nem hiányzik nekik az a pénz... Nem vitt magához soha, mert hogy az új barátnője nem szeretett, meg hogy a nő azt mondta, hogy ő nem akar gyereket nevelni hétvégente.

2-3 havonta beszélünk, ha éppen a nagyszüleimnél összefutunk.

2022. márc. 29. 14:26
 6/46 anonim ***** válasza:
98%
És ezek után érdekel mit szólna hozzá? Én max az apai nagyszülőknek mondanám el a helyedben, ha jóban vagy velük.
2022. márc. 29. 14:33
 7/46 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mondanám el, lesz*rnám mit gondol.
2022. márc. 29. 15:06
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha a vezetéknév megváltozatása a leírtak alapján megfordult a fejedben, simán megtenném a helyedben, ha ez foglalkoztatna. Nem tartozol elszámolnivalóval apádnak. A Facén meg higgyen mindenki, amit akar. Minden csoda 3 napig tart.

Változtasd meg, ha ezt szeretnéd. Nem mindig kell mindenkinek megfelelni csak azért, mert "mit szólnak majd". 5-6 éves korod óta más apa nevel, ha így érzed, ne tartson vissza semmi.

Mamádékkal beszéld meg,a többi nem számít.

2022. márc. 29. 15:06
 9/46 anonim ***** válasza:
3%
Amúgy ha már elmúltál 18 minek szenvedsz ilyen hulyeseggel? A következő vezeték neved a férjed lesz..minek ez a tortúra hogy megváltoztasd?
2022. márc. 29. 15:07
 10/46 anonim ***** válasza:
96%
9, honnan szűrted le, hogy a kérdező lány?
2022. márc. 29. 15:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!