Szeretném megváltoztatni a vezetéknevem, de nincs mire. Mit tegyek?
Nevelőapám nevét nem szeretném tovább viselni, szégyen számomra.
Anyám nevével nem csengene túl jól a keresztnevem.
Nagyszülők neve szintén.
Vér szerinti apámat nem ismerem, csak a nevét tudom, és még tetszik is, viszont anank sem sok értelme van felvenni, mert semmi sem köt hozzájuk :(
Párom nevét nem tudom felvenni, egyelőre nem nagyon fogunk összeházasodni. Bár az övét még mindig szívesebben viselném.
Névtelen hős vagyok :( maradjak az, amit szégyellnem kell? Vagy találomra üssem fel a vezetéknév-listát és hasraütésszerűen válasszak?
Legyél Hufnágel Pisti!
(vagy Mézga Aladár)
Jó ötlet a családfa átnézése. Ezt felvetem anyámnál, hátha nyitott efelé.
Nem azt mondom, hogy a pénz nem számít, de erre rászánnám.
Nem tudom, hogy ha összeházasodunk is, az mennyi idő múlva esedékes. Mert 5 évet nem várok az új nevemre. Akkor már megváltoztatom magamnak. Max ha egyszer elvesz, maradok az eredeti néven.
"Jó ötlet a családfa átnézése. Ezt felvetem anyámnál, hátha nyitott efelé."
Nm kell neki nyitottnak lennie, csak akkor, ha nem vagy meg nagykoru.
24 vagyok. Anyám szerint az övét kellene felvennem. Még barátkozom a gondolattal. Igazából ez lenne a leginkább kézenfekvő.
Sajnos a családfa visszavezetése nehézkes. És ezzel megint ott vagyok, hogy a régi rokon neve sem mond számomra semmit :( Nem emlékeznek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!