SOS! Mit csinaljak ebben a helyzetben?
Most volt a diplomaosztóm, és anya azon veszekszik velem hogy nem engedem kitenni a képet magamról ( egesz alakos)
és teljesen kivan rám bukva mert hogy a szuloknek is szoktak gratulalni. Azt mondja hogy en mennyire onzo vagyok:((
( en penteken kitettem csak az oklevelet,de magamrol nem).
Tenyleg nem akarom, en max selfiet teszek ki magamrol,de azt is mar regen
22N
Normális családban a szülő is nagyon örül az eredménynek.
Manapság meg kisbíró, újságcikk és körbetelefonálás helyett a facebookot használják.
Ez a két egyszerű megállapítás, abból ítélve, hogy kevés ember próbálja meg a körúton átkelést úgy, hogy a villamost állva tartja fél kézzel, csak a gyakorira járók számára jelent megértési nehézséget.
Az a helyzet, hogy most kell meghúznod a határokat. A mai középkorúak közül rengetegen viselkednek nagyon gáz módon az online térben, fosák fel a fészbukra a nyilvános, de valójában teljesen magánjellegű tartalmakat, pl pucér fotókat az unokákról a szülők kifejezett kérése ellenére.
Az anyád most a te munkád gyümölcsét akarja learatni... ha a sértődéssel próbál manipulálni, ne hagyd magad, ne kérj bocsánatot, és tegyél úgy mintha semmi sem történt volna.
Tarts ki, ha nem akarod a gyerekeid pucér képét viszontlátni majd anyád profilján (nyilván sarkítottam, de érted a lényeget)
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!