Mit csináljak ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Nyomós indokkal a szüleim holnaptól elfogják venni a telefonom és csak reggel vihetem el és ha hazaértem akkor oda kell tennem a polcukra a telefonom, a géptől is eltiltottak.
És nem tudom kijavítani azt amit elrontottam.Javítani tudok rajta valamennyit, de nem teljesen.
Van egy olyan személy az életembe aki nem a szerelmem de számomra nagyon fontos személy és én minden nap beszélgetek vele, és így nem is fogok tudni,vele beszélni, mit csináljak?
Nagyon szeretnék normális választ kapni.
2017. dec. 4. 19:37
1/5 anonim válasza:
Írj neki napközben (suliban),hogy elvették a telód most előre láthatólag xy ideig nem tudtok beszélni.
2/5 anonim válasza:
ja, jelzed neki, hogy nem leszel elérhető.
Látszólag elismered a büntetés jogosságát, uh ez van. Majd tanulsz belőle.
3/5 anonim válasza:
Kérj kölcsön valakitől egy telót. Mindenkinek van elfekvőben otthon gagyi, összetört stb. telója, neked most az is megfelel. Veszel bele egy 500 Ft-os simkártyát és szevasz. Én nem hagynám, hogy ilyesmi miatt ne tudjam tartani a kapcsolatot azzal, akit szeretek/tetszik.
4/5 anonim válasza:
Nem bírod ki egy kis ideig nélküle? Ok, nem ismerjük a helyzetedet, az okot, amiért a szüleid nem jófejségből elveszik a telefonodat, a netlehetőségedet. De egy idő fel kell nőnöd, vállalnod kell a tetteidért a felelősséget. Én se vállaltam mindig, pedig kellett volna, és ne is vok magammal megelégedve. Sosem kaptam otthon szidást, büntit, pedig kellett volna. Igaz, én nem kötődök úgy senkihez, ahogy Te.
5/5 anonim válasza:
Hát, jelezd az illetőnek, hogy egy ideig problémás lesz a kapcsolattartás, aztan próbáld meg "kihúzni" addig, amíg a szüleid megenyhülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!