Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ilyen helyzetben?

Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Nyomós indokkal a szüleim holnaptól elfogják venni a telefonom és csak reggel vihetem el és ha hazaértem akkor oda kell tennem a polcukra a telefonom, a géptől is eltiltottak.

És nem tudom kijavítani azt amit elrontottam.Javítani tudok rajta valamennyit, de nem teljesen.

Van egy olyan személy az életembe aki nem a szerelmem de számomra nagyon fontos személy és én minden nap beszélgetek vele, és így nem is fogok tudni,vele beszélni, mit csináljak?

Nagyon szeretnék normális választ kapni.

2017. dec. 4. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki napközben (suliban),hogy elvették a telód most előre láthatólag xy ideig nem tudtok beszélni.
2017. dec. 4. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ja, jelzed neki, hogy nem leszel elérhető.

Látszólag elismered a büntetés jogosságát, uh ez van. Majd tanulsz belőle.

2017. dec. 4. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
Kérj kölcsön valakitől egy telót. Mindenkinek van elfekvőben otthon gagyi, összetört stb. telója, neked most az is megfelel. Veszel bele egy 500 Ft-os simkártyát és szevasz. Én nem hagynám, hogy ilyesmi miatt ne tudjam tartani a kapcsolatot azzal, akit szeretek/tetszik.
2017. dec. 4. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem bírod ki egy kis ideig nélküle? Ok, nem ismerjük a helyzetedet, az okot, amiért a szüleid nem jófejségből elveszik a telefonodat, a netlehetőségedet. De egy idő fel kell nőnöd, vállalnod kell a tetteidért a felelősséget. Én se vállaltam mindig, pedig kellett volna, és ne is vok magammal megelégedve. Sosem kaptam otthon szidást, büntit, pedig kellett volna. Igaz, én nem kötődök úgy senkihez, ahogy Te.
2017. dec. 4. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, jelezd az illetőnek, hogy egy ideig problémás lesz a kapcsolattartás, aztan próbáld meg "kihúzni" addig, amíg a szüleid megenyhülnek.
2017. dec. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!