Mit csináljak ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
18 éves leszek. Születésnapom után nagyon szeretnék egy tetoválást amin évek óta gondolkozom és megszeretném valósítani, de a szüleim nem engedik semmiféleképpen. Anya még engedné, de apám nem.(Tudni kell nagyon rossz a kapcsolatunk) Számomra fontos ez a tetoválás, van jelentése is. Csak apám hülyeségnek tartja. Azzal jön mindig, hogy "úristen, hogy fogok kinézni 60 évesen". Kit érdekel? Ha most jól néz ki akkor nem számít. Úgy gonolom mindent ki kell egyszer próbálni. Rocker vagyok. Szeretnék élni kicsit, de apám nem engedi. Mit tegyek, Hogyan győzzem meg? 18 évesen szeretném. Felnőttem, bele kéne törődnie. Más már 16 évesen tele van tetoválva. Azért túlzásba nem akarok menni. Max 3 tetkót szeretnék. Abból 2 anyuhoz kapcsolódna.2017. okt. 14. 14:14
1/17 anonim válasza:
ha van pénzed, elmész és megcsináld. Később meg majd kiderül, hogy jó ötlet volt-e vagy sem, de majd együtt élsz a döntéseddel.
2/17 anonim válasza:
Pontosan melyik testrészedre szeretnéd varratni?
3/17 A kérdező kommentje:
Alkar vagy lapocka
2017. okt. 14. 14:40
4/17 anonim válasza:
Mindjárt jönnek a válaszok, hogy nem kapsz majd munkát.
5/17 A kérdező kommentje:
Fogok kapni munkát. Oké, egészségügybe tanulok. De rengeteg orvos van a közelben akinek feltűnő tetoválásai vannak.
2017. okt. 14. 15:03
6/17 anonim válasza:
Szóval fontos a tetoválás, jelentése van, de simán felvarratnád a lapockádra, ahol se te, se mások nem fogják látni a legtöbb esetben. Logikus.
7/17 anonim válasza:
Elmész. Megcsináltatod. Ennyi.
Azért még párszor gondold át, hogy biztosan szeretnéd-e, de ha tényleg, akkor ne foglalkozz vele. Lényeg, hogy normális szalonba menj, jó fej művészhez. Ne pedig valami kínai maffia által üzemeltetett szemétdomb melletti lyukba, ahol kitudja milyen tűt használnak.
8/17 A kérdező kommentje:
7. válaszadónak
Egy 27 éves haverom fogja megcsinálni. Nagyon profi. Bízok benne, ügyes.
2017. okt. 14. 15:40
10/17 A kérdező kommentje:
Én fogom fizetni. Egész nyarat végig dolgoztam.
2017. okt. 14. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!