SOS! Mit csinaljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Most volt a diplomaosztóm, és anya azon veszekszik velem hogy nem engedem kitenni a képet magamról ( egesz alakos)
és teljesen kivan rám bukva mert hogy a szuloknek is szoktak gratulalni. Azt mondja hogy en mennyire onzo vagyok:((
( en penteken kitettem csak az oklevelet,de magamrol nem).
Tenyleg nem akarom, en max selfiet teszek ki magamrol,de azt is mar regen
22N
2022. márc. 27. 18:03
1/17 anonim válasza:
Bele nem halnál, ha kitenne egy képet. Az utcán is látnak vadidegenek. De ha nem akarod, akkor anyu, nem akarom, tedd ki a diplomám ha akarod, de magamról nem akarok képet a megoldas
2/17 anonim válasza:
Bocs, de diplomás emberként ez tényleg "SOS" gyakori népéért kiáltó kérdés??? - "Anyu, ha akarod, oszd meg a képet a diplomámról, amit tegnap tettem ki".
3/17 A kérdező kommentje:
De ő azt nem akarja#2
2022. márc. 27. 18:39
4/17 anonim válasza:
Szerintem ez a kipakolás a netre nagyon gáz.
Hány éves anyukád? 16 éves picsarázós tini?
Mert nem sokkal különb anyaként a családot közszemlére tenni sem.
5/17 A kérdező kommentje:
De most teljesen megvan rám sértődve
2022. márc. 27. 18:47
7/17 anonim válasza:
Ha megsértődött, így járt, majd megbékél.
8/17 anonim válasza:
Ne engedd, butaság, amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!