Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ebben a helyzetb...

Mit csináljak ebben a helyzetben? Lent

Figyelt kérdés
Nem jövök ki a szüleimmel és az évek előrehaladtával már beszélgetni sincs kedvem (hosszú lenne kifejtenem, de érthető okok) .. van egy nővérem, aki nem régiben elköltözött otthonról a barátjához. Azóta semmilyen szinten nincs kedvem otthon lenni. Nekem is van barátom, de én még egyetemre járok, nem dolgozok. És azóta úgy érzem egyre jobban ráakaszkodom és ott akarok lenni náluk. És nem akarok ráakaszkodni, de jobb ott, mint itthon. 22/L

2018. nov. 5. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Beszéld meg vele, meg a szüleivel, hogy odaköltözhetsz-e, aztán döntsd el, hogy mi legyen, de szerintem legyen egyértelmű a helyzet minden érintett számára.
2018. nov. 5. 20:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Oda költözni nem akarnék, amíg nincs keresetem.
2018. nov. 5. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Marad egy banális kérdés, ki támogatja a tanulmányaid?
2018. nov. 5. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Akkor kollégium.
2018. nov. 5. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Ez a bajom, az a bajom, de az már nem bajod, hogy felnőtt fejjel egy fillért nem kerestél még meg életedben, és a szülők tartanak el? Szégyelld magad!
2018. nov. 6. 00:00
 6/6 anonim ***** válasza:
40%
Minden egyetemnek vankonyvtara, aulaja, tanulos helyei. Legyel a leheto legkevesebbet otthon peldaul ugy, hogy vege az iraknak menj az egyetem konyvtaraba vagy egy tanulosarokba melegben vagy es tanulj. Este menj haza, egyel, mosogass el, mondd faraszto volt a napod es fekudj le aludni. Hetvegekre szervezz progamot a baratnokkel es a baratoddal. Peldaul pentek este aludj nala, szombaton menjetek a varosba kiallitasra, kirandulni vagy barhova, szombat este hazamesz, vasarnap kuporogsz a szobadban tanulasra hivazkozva (aztan csetelsz, sorozatot nezel). Ha meg amigy nem olyan nehez az egyetem akkor hetvegente vallalj munkat vagy egy-ket ejszaka is. Diakmunkaszovetkezet van dogivel, ejszakai melot nem szeretik az emberekigy fognak utanad kapni. Heti ketszer ha bevallalod meg birni fogod mellette fiatalon a nappali tanulat. Szuleid orulni fognak neki, ha faradtat jelentesz es neked se kell beszelgetned veluk.
2018. nov. 6. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!