Mégis hogyan beszéljem meg a volt férjemmel hogy ez nem
egy felelősségteljes szülői viselkedés, még akkor sem
hogyha a lányunk bízik benne és hallgat rá?
Figyelt kérdés
Szóval van egy 17 éves lányunk a volt férjemmel, és van két közös gyerekünk a jelenlegi férjemmel. A kicsik nyilván sokkal több törődést és figyelmet igényelnek, de nem gondolom hogy elhanyagolnánk a lányom. Elég jó jegyeket hoz haza, a suliban nincsen rá panasz, jó gyerek. Vagyis eddig ezt gondoltam, de most bementem a szobájába mert reggel nyitva hagyta az ajtót és az egyik gyerek bemászott, és ott pakolászott meg ilyesmi. Olyan dolgokat találtam nála amiken teljesen kiakadtam. Például egy levél görcsoldot amikor pontosan jól tudja miért nem szabad ilyesmit szednie. Valamint a szekrénye belső ajtaján képek, az egyiken táncol egy lánnyal olyan ruhában amit még nem is láttam, a másikon egy CIGI van a kezében. Lefotóztam ezeket és rákérdeztem az apjánal hogy tud-e ezekről, erre mondta hogy persze, mindig akkor megy bulizni mikor nála van, mert én nem engedem. Hogy be megy értük a városba kocsival "nem hagyja őket ittasan tömegközlekedni". És hogy nyugodjak meg mert nem iszik mértéktelenül, és a cigit is ő veszi neki valami ezüst valamit szív... Mert hogy így pénz hiányában "nem szív szemetet", és ő kontrollálja a mennyiséget. Valamint hogy buli után hagyta már hogy a barátaival ott náluk aludjanak. Szóval az apja meg a nője mindent tudnak és hagyják ezt. Mit csináljak??? Az apja majd azt is engedi hogy 17 évesen szexelgessen, ha úgy gondolja??
Emlékszem 13-14 évesen a földön négykézláb közlekedtem mert úgy nem fájt, vagy ha a wc-n ültem, anyukám akkor adta nekem a fájdalomcsillapítót, szerencsére ő nem volt ellene!
Rá pár évre sok összenövést és csomót műtöttek ki, az is kérdéses volt lehet e gyerekem.
Úgyhogy ahelyett, hogy lebasznád a lányod amiért fájdalomcsillapítót szed, világosítsd fel erről a betegségről is!!!
Az meg, hogy szexel… miért te hátasságig vártál?
2022. márc. 27. 00:14
83/104 anonim válasza:
"Egyébként azt eltaláltad, hogy számomra kevésbé lenne rossz egy műtét, mint egy szakítás, vagy pedig bármilyen lelki szenvedés."
Akkor ugye mi is mondhatjuk, hogy picsogós hülye picsa vagy, aki lelki dolgokon tud szenvedni ennyire?
2022. márc. 27. 10:12
84/104 anonim válasza:
86-os, akkor fordítsuk meg. Én a lelki dolgok miatt nem picsogok, sírok, majd jön a következő... De egy gyógyíthatatlan betegség ezerszer rosszabb, mint egy bántalmazó kapcsolat, mert míg a kapcsolatból bármikor kiléphetsz, addig a betegséget nem adhatod le...
2022. márc. 27. 10:17
85/104 anonim válasza:
Most komolyan azon megy a vita, hogy testileg-lelkileg különbözőek vagyunk, máshogy reagálunk, máshogy dolgozzuk fel a dolgokat és ki a keményebb? Most komolyan? Bocs, csajok, de ez nevetséges. Suttyó dolog degradálni más fájdalmát, csak szólok
2022. márc. 27. 10:39
86/104 anonim válasza:
Nem nekem szolt ez a valasz, de baxus, nem tudom szó nélkül hagyni:
"Nyílván jobban fáj az, ha pl megcsalnak vagy elválsz. Ja nem..."
Huh, bakker....Ez igencsak intelligencia hiányos megnyilvanulas, már ne is haragudj. Hogy a viharba akarsz fizikai fájdalmat lelkivel osszehasonlitani????? A fizikai eleve lehet csillapítani. Ha faj valami, beveszel egy vagy több gyógyszert és minimum csillapul a fajdalmad. A lelkit hogy csillapitod? Ha mondjuk meghal anyad vagy a gyereked, arra beveszel egy Cataflamot és kész, mar nem is faj?
2022. márc. 27. 11:12
87/104 anonim válasza:
88, a krónikus fájdalmat nem lehet csillapítani, arra értettem. Nem egy szimpla kis fejfájás, hanem mikor összehányod magad fájdalmadban és be is lázasodsz. A lelki meg idővel elmúlik, csillapodik, de ne akarja nekem bárki megmondani, hogy egy 3 napos szakításos sírás szarabb, mint egy egész életet fájdalomban leélni.
2022. márc. 27. 12:10
88/104 anonim válasza:
Egy jó kis keresztbe növő bölcsességfog, vagy migrén nagyot tudna változtatni egyesek szemellenzős hozzáállásán.
2022. márc. 27. 12:14
89/104 anonim válasza:
89!
A krónikus fájdalomra is van gyógyszer. Erősebb, mas típusú, magasabb adaggal. A szakítás lehet hogy neked három napos sírás, más meg épp az öngyilkosságot fontolgatja magában miatta.
Van gyereked? Nem volt még soha olyan, hogy valami fajdalma volt neki, tudom is én, elsőre a karját és te akkor azt gondoltad, bárcsak inkább neked fájna, mint neki? Az ő fájdalmát gyógyszerrel lehetett csillapítani, a tiédet nem. Orbitális baromság fizikai és lelki fájdalmát osszehasonlitani
2022. márc. 27. 12:15
90/104 anonim válasza:
90!
Rendszeresen szenvedek auras migréntől, de eszembe nem jutna azt kívánni másnak, hogy élje át ő is, vagy hogy váljon el, esetleg veszítse el egyik szerettét. A fájdalom az egyik leg szubjektívebb érzés
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!