Mégis hogyan beszéljem meg a volt férjemmel hogy ez nem egy felelősségteljes szülői viselkedés, még akkor sem hogyha a lányunk bízik benne és hallgat rá?
Egyedül azok a "szegények", akik képesek egy természetes folyamat miatt hisztériát rendezni.
"Ki vagyok én, hogy kétségbe merjem vonni más fájdalmát?"
Pedig pont a hozzád hasonlóak csinálják ezt.
Baromira nevetséges, hogy egyesek szerint rosszabb dolog havonta pár napot menstruálni, mint éveken keresztül bántalmazva lenni.
Hálás vagyok azért, hogy én nem vagyok egy olyan hisztis, hülye nő, aki a semmin cirkuszol.
Nem nevezém az ilyeneket szánni valóaknak, ugyanis nem lehet őket sajnálni. Ha nincs problémájuk, gyorsan kitalálnak maguknak egy párat.
Boldog vagyok, amiért én nem lettem ilyen.
Hogyan csinálják a "hozzám hasonlók?" El tudod mondani, vagy most tettél egy alaptalan kijelentést a levegőbe?
Egyébként az, hogy valakinek fáj a menstruáció, és az, hogy évekig bántalmazva van, nem függ össze. Nem is értem, hogy honnan jön ez neked. Agresszív alkoholista apa mellett nőttem fel. Azt hiszem, hogy van fogalmam arról, hogy milyen bántalmazva lenni. Ez nem jelenti azt, hogy nem fájhat, ha negjön. Nem is értem, hogy miért mosódik össze a te fejedben. Valami ott nincs rendben. De rá kell kérdeznem. Ne harahudj már, de te normális vagy?
"Hogyan csinálják a "hozzám hasonlók?""
Csak olvasd vissza a régebbi válaszokat.
Egyesek szerint menstruálni rosszabb, mint például bántalmazva lenni. :DD
Hihetetlen, hogy milyen idióta emberek vannak.
"Ne harahudj már, de te normális vagy?"
Ezt inkább én kérdezem tőled.
Akinek valós problémái vannak, az nem hisztizik, meg nem picsog egy menstruáció miatt.
Szánalmas, amit egyesek művelnek.
Részemről ennyi is volt, ugyanis kár olyanokra pazarolnom az időmet, akik szerint egy menstruáció az "szenvedés". Nevetségesek az ilyen nőknek nem nevezhető hisztinkák. 😁
Ha olyan hülye lányom lenne, mint amilyen szegény Kérdezőnek is van, komolyan elgondolkoznék, hogy normális nevelés mellett mégis hogy válhat valaki ilyenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!