Ez csak nekem gáz?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek a fia szakított a barátnőjével, a fiú le is tiltotta mindenhonnan. A nőnek súlyos mentális betegsége van. Ez a nő a gyerek volt barátnője apukának irogat, rajta keresztül akar újra kapcsolatba lépni a fiúval. Apuka nem válaszol a nőnek, de nem mondja el a fiának hogy neki irkál a hölgy, és le sem tiltja, mondván majd abbahagyja a nő az irkálást. Nekem ez nagyon inkorrekt a saját gyerekével szemben, hogy titkolózik és nem tiltja le a volt barátnőt. Ti mit gondoltok erről a helyzetről?
2022. márc. 23. 10:39
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
84%
Minek kéne feltétlenül tiltani? Ha az apukának az is elég ha ignorálja a nőt, akkor minek? 😀
2022. márc. 23. 12:47
 22/49 anonim ***** válasza:
10%
19# elmebajos a nő, ja. Azért a madarat tolláról örök igazságot érdemes szem előtt tartani. Lehet, hogy a kérdező százszor betegebb. Lehet lenyúlta a nő pénzét, gyógyszereit, vagy rohadtul átverte. Én úgy gondolom a kérdező a kisfiú akinek az apukája nem úgy táncol, ahogy a bolond lukból fúj a bolond szél.
2022. márc. 23. 12:50
 23/49 anonim ***** válasza:
72%

Én se mondanám el a gyerekeknek!

Ha erre voltál kíváncsi.

Viszont a 3-assal értek egyet.😋

2022. márc. 23. 12:51
 24/49 anonim ***** válasza:
77%
Az apuka helyèben írnèk a làny szüleinek, hogy mennyire gáz amit a csaj művel. Szègyellheti magàt. Ha letiltotta a srác, oka volt. Elsüllyednèk szègyenemben, nemhogy az apjànak irogatnèk. Ennyi tartás lenne bennem. Nem ègetnèm le magam, ez már zaklatàs.
2022. márc. 23. 13:03
 25/49 anonim ***** válasza:
71%

Valamiért érzelmileg érintett vagy a dologban. Pl. te vagy a menta nő. Próbáld meg elgyászolni ezt a kapcsolatot mert vége van. Sajnálom.

Lesz majd más. A mentális dolgokkal próbálj meg erőt venni magadon, és szakértői segítséget kérni, így járnál legjobban.

Ha máshogy vagy érintett a történetben, alakítsd tanácsaimat annak megfelelően.

2022. márc. 23. 13:05
 26/49 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Nagyon érdekes volt olvasnom azt, hogy én aki a kerdést kiirtam, egyesek szerint a mentálisan beteg nő vagyok, más azt mondta én vagyok a kérdésben szereplő fiú. Fura mod senkiben sem merült fel az, hogy kiírtam egy elméleti kérdést. Nagyon érdekes volt olvasnom a vérmességet is, és azt is, hogy alig pár normális válasz jött, az én szidalmazásom helyett.
2022. márc. 23. 13:17
 27/49 anonim ***** válasza:
91%

Vagy csak átlátszóan írtál és csodálkozol, hogy rájöttünk :-)

Akár hogy is, ha elméleti, ha érintett vagy, sok boldogságot!

2022. márc. 23. 13:20
 28/49 A kérdező kommentje:
Nem irtam átlátszóan. Pont hogy nagyon lejött egyes válaszololokból hogy nem tudnak elvonatkoztatni és kizarólag a kérdésre válaszolni. Ez pedig pont hogy róluk szól, azt mutatja meg hogy ők milyenek.
2022. márc. 23. 13:22
 29/49 anonim ***** válasza:
81%

Mindenki a kérdésre válaszolt :D

Normális ember nem foglalkozik ilyennel. Csak, ha érintett.

2022. márc. 23. 13:23
 30/49 A kérdező kommentje:
Jaja igaz mindenki a kérdésre válaszolt annak egy kiragadott részletere. Pl en volnék a nő, mások szerint a fiú. Valóban mindenki a kérdésre válaszolt...
2022. márc. 23. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!