Ez csak nekem gáz?
Véleményem szerint a kérdező a fiú és nem mer nekiugrani az apjának, mielőtt meg nem győződik arról hogy a papa mennyire sáros.
Nos, én mint anya, ha a fiammal szemben történne ilyen, akkor első körben azt vizsgálnám meg, hogy a dilis nő mennyire veszélyes a fiamra, rám vagy a családunkra.
Lehetséges hogy az apa azért nem tiltja a nőt mert tart tőle hogy komolyabb rosszat csinál, a fiának meg azért nem meséli mert tart attól hogy a fiú bepöccen és ő is rosszat csinál.
Kb. mint egy túsztárgyaló vagy E. Macron, próbál a két fél között távolságot és békét tartani.
Szóval a fiú ne gyanakodjon az apjára, ő csak jót akar. (szerintem)
Apuka csak annyit tesz, amit szinte mindenki tenne. Nem foglalkozik vele.
A fiának gondolom, azért nem mondja el, mert nem akarja ezzel idegesíteni.
Kérdező, azért kérdezik ilyen nagy érdeklődéssel, hogy Te ki vagy a sztoriban, mert akkor azt szidnák (aki Te vagy).
Most néz a gyk. közönsége, mert nem tudja, kit kell szidni:DDDDDD
14# :)))
Valaki már magára is vette, kíváncsi vagyok milyen színű lesz a plecsnid.
Az egyébként nem derült ki , hogy a kérdező miből gondolja , hogy apuka nem beszél róla a fiának.
Arról se vagyok meggyőződve , hogy apuka látta egyáltalán az üzeneteket és nem csak az engedély kérések között várakoznak és még csak nem is tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!