Ez csak nekem gáz?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek a fia szakított a barátnőjével, a fiú le is tiltotta mindenhonnan. A nőnek súlyos mentális betegsége van. Ez a nő a gyerek volt barátnője apukának irogat, rajta keresztül akar újra kapcsolatba lépni a fiúval. Apuka nem válaszol a nőnek, de nem mondja el a fiának hogy neki irkál a hölgy, és le sem tiltja, mondván majd abbahagyja a nő az irkálást. Nekem ez nagyon inkorrekt a saját gyerekével szemben, hogy titkolózik és nem tiltja le a volt barátnőt. Ti mit gondoltok erről a helyzetről?
2022. márc. 23. 10:39
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
75%

Véleményem szerint a kérdező a fiú és nem mer nekiugrani az apjának, mielőtt meg nem győződik arról hogy a papa mennyire sáros.

Nos, én mint anya, ha a fiammal szemben történne ilyen, akkor első körben azt vizsgálnám meg, hogy a dilis nő mennyire veszélyes a fiamra, rám vagy a családunkra.

Lehetséges hogy az apa azért nem tiltja a nőt mert tart tőle hogy komolyabb rosszat csinál, a fiának meg azért nem meséli mert tart attól hogy a fiú bepöccen és ő is rosszat csinál.

Kb. mint egy túsztárgyaló vagy E. Macron, próbál a két fél között távolságot és békét tartani.

Szóval a fiú ne gyanakodjon az apjára, ő csak jót akar. (szerintem)

2022. márc. 23. 11:05
 12/49 anonim ***** válasza:
98%
Ebben az egész sztoriban csak az a gáz, amit a volt barátnő művel. Az apuka gondolom okkal nem mondja el a fiának. Lehet csak nem akar belefolyni, de lehet direkt nem szól, mert látja rajta, hogy végre kezd továbblépni és nem akarja ezzel felzaklatni. Igazából szerintem lényegtelen, azért tiltotta le a srác, mert nem kíváncsi rá, így jogosan feltételezhető, hogy mindegy kinek írkál a lány, akkor se akar vele se beszélni, se találkozni.
2022. márc. 23. 11:15
 13/49 anonim ***** válasza:
96%

Apuka csak annyit tesz, amit szinte mindenki tenne. Nem foglalkozik vele.

A fiának gondolom, azért nem mondja el, mert nem akarja ezzel idegesíteni.

2022. márc. 23. 11:29
 14/49 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező, azért kérdezik ilyen nagy érdeklődéssel, hogy Te ki vagy a sztoriban, mert akkor azt szidnák (aki Te vagy).

Most néz a gyk. közönsége, mert nem tudja, kit kell szidni:DDDDDD

2022. márc. 23. 11:44
 15/49 anonim ***** válasza:
63%

14# :)))

Valaki már magára is vette, kíváncsi vagyok milyen színű lesz a plecsnid.

2022. márc. 23. 11:52
 16/49 anonim ***** válasza:
95%
Én helyesnek tartom az apa viselkedését, valószínűleg ugyanezt tenném. A fiam letiltotta, ha akarja tudni mi van vele feloldja és ír neki, ha nem, akkor ő tudja miért. A fiam rendelkezik a saját csatornáival. Ugyanakkor, ha nekem is volt kapcsolatom a hölggyel, mármint ismertük egymást, járt hozzánk, beszéltünk akkor én nem hiszem, hogy letiltanám, miért tenném? De a fiam felé a szolidaritás és az ő döntésének a tiszteletben tartása, hogy nem akar kommunikálni a nővel azt eredményezné, hogy a fiamhoz köthető témában nem írnék neki vissza, illetve másban sem igazán. Két tűz között lennék ugye. Ha olyan volumenű sértést, kárt csinált a hölgy ami miatt én is letiltanám akkor megtenném, nagy összeget lopott tőlünk, szétkaristolta az autót, ilyesmi. Viszont az sértő lenne a fiamtól, hogy általánosságban elvárja, presszionáljon, vagy netán utasítgasson, hatalmaskodjon felettem, hogy a saját(!) fiókommal mit csináljak. Akkor elgondolkoznék, hogy a gyerekem se kerek egészen. Hogy ugyanolyan tiszteletlen, nyomulós mint a nő, aki ha kidobjuk az ajtón bejön az ablakon, azaz ha a fiam letiltja azt nem tartja tiszteletben, hanem nekem kezd írogatni.
2022. márc. 23. 12:04
 17/49 anonim ***** válasza:
7%
A fater lehet magának akarja a csajt.
2022. márc. 23. 12:15
 18/49 anonim ***** válasza:
90%
Apukának teljesen igaza van.Jól teszi így.
2022. márc. 23. 12:28
 19/49 anonim ***** válasza:
1%
Gáz amit a nő csinál, de a fiú is szakíthatott volna normálisan, hogy ez az elme bajos megértse. Nem az hogy dob ez üzit majd letiltja mindenhonnan, hogy reagálni se tudjon a másik (a nagy tiltogatásból feltételezem hogy ez volt). Töketlen
2022. márc. 23. 12:37
 20/49 anonim ***** válasza:
19%

Az egyébként nem derült ki , hogy a kérdező miből gondolja , hogy apuka nem beszél róla a fiának.

Arról se vagyok meggyőződve , hogy apuka látta egyáltalán az üzeneteket és nem csak az engedély kérések között várakoznak és még csak nem is tud róla.

2022. márc. 23. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!