Ez csak nekem gáz?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek a fia szakított a barátnőjével, a fiú le is tiltotta mindenhonnan. A nőnek súlyos mentális betegsége van. Ez a nő a gyerek volt barátnője apukának irogat, rajta keresztül akar újra kapcsolatba lépni a fiúval. Apuka nem válaszol a nőnek, de nem mondja el a fiának hogy neki irkál a hölgy, és le sem tiltja, mondván majd abbahagyja a nő az irkálást. Nekem ez nagyon inkorrekt a saját gyerekével szemben, hogy titkolózik és nem tiltja le a volt barátnőt. Ti mit gondoltok erről a helyzetről?
2022. márc. 23. 10:39
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
84%
Azt gondolom, hogy neked mi közöd is van hozzá? Ki vagy te a történetben?
2022. márc. 23. 10:47
 2/49 A kérdező kommentje:
Ennek mi köze a kérdésemhez hogy ki vagyok én? Ez amúgy demagóg duma.
2022. márc. 23. 10:48
 3/49 anonim ***** válasza:
93%

Azt gondolom erről, hogy ismerősöm fiának a volt barátnőjével, meg annak az irkálásával nem foglalkozom.

Apuka sem foglalkozik vele.

Te se tedd.

2022. márc. 23. 10:49
 4/49 A kérdező kommentje:
Látom nem ment a kérdés értelmezése, sebaj.
2022. márc. 23. 10:50
 5/49 anonim ***** válasza:
92%
Nem demagog, tenyleg mi kozod hozza 😂 elkepeszto hogy egyes emberek mennyire kepesek elmelyulni masok dolgaiban.
2022. márc. 23. 10:51
 6/49 A kérdező kommentje:
Bírom ezt a mi közöd hozzá demagóg szöveget, akik ezt alkalmazzák azoknak a nagyrésze pont hogy ellenkezően gondolkodik. Viszont a gyengébbek kedveért: mit gondoltok erről egy szülő-gyerek kaocsolatban? Úgy általánosságban. Remélem így már a gyengébb láncszemek is felfogják.
2022. márc. 23. 10:56
 7/49 anonim ***** válasza:
94%

Te esetleg az apuka barátnője vagy? Vagy miért ártod bele magad ebbe?

Én megértem az apa viselkedését, nem akarja fölöslegesen idegesíteni a fiát, hogy a hibbant exbarátnő miket művel.

2022. márc. 23. 10:57
 8/49 anonim válasza:
96%
Szerintem te vagy a nő és rohadtul zavar hogy a csávó mindenhonnan letiltott és még az apja sem méltat válaszra.Engedd el!
2022. márc. 23. 10:58
 9/49 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk ő dolguk nem a tied.
2022. márc. 23. 11:01
 10/49 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is a kérdező a sztoriban szereplő mentális beteg nő.😂 Válaszaiból ez egyértelműen kiderül.
2022. márc. 23. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!