Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha megkérnék a...

Mit tennétek ha megkérnék a 18éves lányotok kezét?

Figyelt kérdés
A lányom 2éve van együtt a barátjával akit nagyon szeretünk. Viszont ez most nagyon váratlanul ért engem és a férjem. Ti mit tennétek? Én egyszerre örültem és lettem teljesen bizonytalan ugyanis még csak szeptemberben fogja kezdeni az egyetemet.

2022. márc. 22. 15:01
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
77%
Megmondanám, hogy cukik vagytok gyerekek, az eljegyzés oké, de a házasságra majd térjünk vissza akkor, ha mindketten elvégeztétek az egyetemet és munkába álltatok. Addig úgyis a szülőknek, azaz nektek kéne mindent fizetni, két tininek meg felesleges finanszírozni egy esküvőt, miközben jó eséllyel az egyetemen találnak maguknak mást és szétmennek. Ha még 5 év múlva is együtt vannak és akkor is össze akarnak házasodni, akkor vissza lehet térni a dologra.
2022. márc. 22. 17:52
 32/50 anonim ***** válasza:
91%
Semmit, nem ismerek olyat akinél ez jelentett is valamit (így a kb szüleim (60 körülieken) korosztálya alatt)
2022. márc. 22. 20:26
 33/50 anonim ***** válasza:
93%

"Mivel már betöltötte a 18. életévét, magyarul felnöttkorú, így úgy dönt, ahogy Ő akar. "

Igen, csak hogy igazából még nem felnőtt, nem önálló. Attól még messze van.

2022. márc. 22. 20:30
 34/50 anonim ***** válasza:
90%

Úgy dönt, ahogy akar, de hogyan finanszírozza azt a döntesét, amit mondjuk a szülők nem támogatnak?

Nehéz 18 évesen önálló felnőttet játszani...

2022. márc. 22. 20:37
 35/50 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ebből gond, gratulálnék ez csak egy eljegyzés nem kell nagy galibát csinálni ebből az ügyből. Tudnám hogy a gyerekem boldog. És nem úgy ahogy velem viselkednek, meg agyonra féltenek, véletlenül se legyen senkim majd rá ér az 50 évesen is nem igaz?.. Addig meg hadd legyek depressziós stb.
2022. márc. 22. 21:13
 36/50 anonim ***** válasza:
0%
Én elfogadnám, örülnék hogy a gyerekemnek sikerült, ha már nekem nem, és nem is fog. Mert egy olyan világban élünk ahol egyre h*** az emberek. Egy értelmes szimpla beszélgetésig nem jut az ember, egyből az erotika és társai, mert nyilván ez mindig a legfontosabb, az hogy milyen a személyisége, milyen az értéki rendje, már le van ejtve. A hűséget is elfelejtette már sok ember manapság ami elég kiábrándító de ez van, mindegyis nem is írok inkább már semmit..
2022. márc. 22. 21:19
 37/50 anonim ***** válasza:
61%
Az utolsó két válaszoló amúgy mit szívott? :D
2022. márc. 22. 21:22
 38/50 anonim ***** válasza:
67%
38! Nem tudom, de nekem is adhatnának belőle :D
2022. márc. 22. 21:24
 39/50 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsó csak az igazat írta, és értelmesen gondolkodik én egyetértek vele.
2022. márc. 22. 21:28
 40/50 anonim ***** válasza:
43%

Örül, hogy a gyerekének sikerült 18 évesen a házasság, mert ma már beszélgetni sem tudnak az emberek, és egyéb boomer szövegek.

Ne haragudj, de rád is csak ezt tudom írni, hogy mit szívtál hogy egyetértesz vele? :D

2022. márc. 22. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!