Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a 15-16 éves lányotok megkérne titeket hogy vigyétek el egy srachoz 270km-re onnan akkor mit tennetek, vagy mit mondanátok?
Figyelt kérdés
A lányom megkért egyik nap hogy vigyem el egy srachoz. Osszeismerkedtek a neten beszelgettek es egymásba szerettek aztan most találkozni akarnak. Elvinnetek ti a lanyotokat?2018. okt. 25. 18:41
2/7 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy "neten egymásba szerettek".
3/7 anonim válasza:
Nem. 15 évesen ne akarjon 300 km-t utazni egy fiúért. Ha találkozni akarnak akkor jöjjön a srác el, vagy félúton találkozzanak. Oda elvinném, de szem előtt kell lenniük (pl: meki)
4/7 anonim válasza:
Van egy lány ismerősöm. Igaz a kapcsolata végetért, de ő egészen BUKARESTIG (gyengébbek kedvéért Románia) utazott. A srác meg Magyarországra.
Semmi se lehetetlen.
Gondolom te vagy a lány. Egy szülő ilyet nem kérdez. Ő ismeri a gyerekét, neki illik eldönteni mit enged. Ne mások véleménye vezéreljen.
5/7 anonim válasza:
Nem vinnélek le 270 km-re.. Még ha nem is számít a pénz, de akkor sem vezetnék el egy idegen srác miatt ennyi km-t.
Neten meg nincs szerelem, hiszen senki nem az igazi arcát ( viselkedését) mutatja.
6/7 anonim válasza:
Nincs neten szerelem, mi?
Ugyanúgy ismertem meg barátnőmet, megszerettem, találkoztunk, most pedig már tervezzük az összeköltözés.
ha nem is engedi őket találkozni, nem is lesz semmi ha ezt állítja mindenki.
7/7 anonim válasza:
#7 másnak is volt már párkapcsolata netes ismeretségből, de a "megismerem neten, találkozunk élőben, majd beleszeretek" kicsit más kategória, mint a "leveleztem vele, láttam róla képet, beleszerettem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!