Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha a 15-16 éves lányotok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a 15-16 éves lányotok megkérne titeket hogy vigyétek el egy srachoz 270km-re onnan akkor mit tennetek, vagy mit mondanátok?

Figyelt kérdés
A lányom megkért egyik nap hogy vigyem el egy srachoz. Osszeismerkedtek a neten beszelgettek es egymásba szerettek aztan most találkozni akarnak. Elvinnetek ti a lanyotokat?
2018. okt. 25. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Úgysem működne.
2018. okt. 25. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Olyan nincs, hogy "neten egymásba szerettek".
2018. okt. 25. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Nem. 15 évesen ne akarjon 300 km-t utazni egy fiúért. Ha találkozni akarnak akkor jöjjön a srác el, vagy félúton találkozzanak. Oda elvinném, de szem előtt kell lenniük (pl: meki)
2018. okt. 25. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

Van egy lány ismerősöm. Igaz a kapcsolata végetért, de ő egészen BUKARESTIG (gyengébbek kedvéért Románia) utazott. A srác meg Magyarországra.

Semmi se lehetetlen.

Gondolom te vagy a lány. Egy szülő ilyet nem kérdez. Ő ismeri a gyerekét, neki illik eldönteni mit enged. Ne mások véleménye vezéreljen.

2018. okt. 25. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vinnélek le 270 km-re.. Még ha nem is számít a pénz, de akkor sem vezetnék el egy idegen srác miatt ennyi km-t.

Neten meg nincs szerelem, hiszen senki nem az igazi arcát ( viselkedését) mutatja.

2018. okt. 25. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs neten szerelem, mi?

Ugyanúgy ismertem meg barátnőmet, megszerettem, találkoztunk, most pedig már tervezzük az összeköltözés.

ha nem is engedi őket találkozni, nem is lesz semmi ha ezt állítja mindenki.

2018. okt. 25. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
#7 másnak is volt már párkapcsolata netes ismeretségből, de a "megismerem neten, találkozunk élőben, majd beleszeretek" kicsit más kategória, mint a "leveleztem vele, láttam róla képet, beleszerettem".
2018. okt. 26. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!