Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha holnap utcára...

Mit tegyek, ha holnap utcára kerülünk?

Figyelt kérdés
Apukám meghalt pár hónapja és azóta romokban az életünk. Holnap kell kimenni az albérletből. Nincs más lakás, amit fent tudnánk tartani olyan nehéz helyzetbe kerültünk. Próbáltam én is hétvégén az iskola mellett dolgozni, de nem elég az a pénz és anyukám is 2 helyen dolgozik. Szerettem volna építészmérnök lenni, de az utcáról az érettségi sem lesz meg. Lehet megölöm magam.

2022. márc. 14. 10:56
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
87%
Nem megölni kell magad. Küzdeni kell tovább, és azért mert ott van anyád.örülj neki hogy van .
2022. márc. 14. 14:07
 22/28 anonim ***** válasza:
84%
Hányan laktok és hol? Én szívesen befogadnálak titeket.
2022. márc. 14. 14:17
 23/28 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem még egy 10 éves gyerek se enné meg ezt a marhaságot, de ti válaszolgattok rá. Még ha vicces trollkérdés lenne és jókat röhögne a kérdező is és a válaszolók is, de ez semmire nem jó. Anya és középsulis fia holnap kiköltöznek az utcára, ja. Anyu most épp mit csinál? Egyenként csomagolja újságpapírba a nippeket?
2022. márc. 14. 14:35
 24/28 anonim ***** válasza:
67%

"Holnap kell kimenni az albérletből."

Ez nyilván nem ma derült ki, és volt ideje új lakhatást találnia a körülötted élő felnőtteknek holnaptól.

2022. márc. 14. 15:29
 25/28 anonim ***** válasza:
87%
Önkormanyzat aztán adnak pár napra valami helyet.
2022. márc. 14. 16:23
 26/28 anonim ***** válasza:
96%
Kiskorú vagy még? Mert ha igen, kiskorú személy utcán nem élhet. Akkor állami gondozásba kerülsz, amíg betöltöd a 18-at.
2022. márc. 14. 17:44
 27/28 anonim ***** válasza:
67%

Anyukád hónapok óta tudta, hogy mi a helyzet, és ha két helyen is dolgozik, mégis hogy a viharban nem tudtok fenntartani egy albérletet?

Vagy 200 m2-es lakásotok van?

2022. márc. 15. 11:36
 28/28 anonim ***** válasza:
62%
Valószínűleg trollkodik.
2022. márc. 15. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!