Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha holnap utcára...

Mit tegyek, ha holnap utcára kerülünk?

Figyelt kérdés
Apukám meghalt pár hónapja és azóta romokban az életünk. Holnap kell kimenni az albérletből. Nincs más lakás, amit fent tudnánk tartani olyan nehéz helyzetbe kerültünk. Próbáltam én is hétvégén az iskola mellett dolgozni, de nem elég az a pénz és anyukám is 2 helyen dolgozik. Szerettem volna építészmérnök lenni, de az utcáról az érettségi sem lesz meg. Lehet megölöm magam.

2022. márc. 14. 10:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Te semmit, édesanyád gondolom kért segítséget.
2022. márc. 14. 11:01
 2/28 anonim ***** válasza:
98%
Eg részt, anyukádnak miért lesz jobb, ha te megölöd magad? Csak rontasz a helyzetén. Másrészt kerestek segítőstervezetet, és kéritek, hogy segítsenek.
2022. márc. 14. 11:02
 3/28 anonim ***** válasza:
44%

Én munkát keresnék, és elfogadnám a legelsőt, ahova felvesznek, időlegesen.S ezzel együtt mindenhol őszintén elétárnám a munkáltatónak a helyzetemet, és azt, hogy NEM VÁLOGATOK, tényleg BÁRMILYEN munkát elvégzek, csak pénzt kapjak.

Kérnék pár napot kőkeményen végigdolgoznék, majd utána kérnék fizetéselőleget (ez vészhelyzet!), rendezném, amit nagyon muszáj.

Élelmet, fedelet a fejed fölé, ágyat bármelyik segélyszervezet tud adni.

2022. márc. 14. 11:06
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

3!

Gimiskent ez szerinted mennyire megoldhato?

2022. márc. 14. 11:08
 5/28 anonim ***** válasza:
92%
Ha anyud 2 helyen dolgozik hogy kerulhettetek ilyen rossz helyzetbe? Rokonok nincsenek akihez mehetnétek?
2022. márc. 14. 11:43
 6/28 anonim ***** válasza:
79%
Menjetek be valamelyik egyházhoz segítségért.
2022. márc. 14. 11:45
 7/28 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván nem ma tudtátok meg, hogy holnap ki kell költöznötök, hogy-hogy nem kért édesanyád segítséget önkormányzattól vagy bárkitől? Nem is értem, erre így most már nagyon nehéz megoldást találni.

Nincs egy ismerős, rokon, bárki aki átmenetileg segíteni tudna, akár egy szobával, vagy tanyával, akármivel?

2022. márc. 14. 11:47
 8/28 anonim ***** válasza:
92%

5!

Apa lehetett hosszan tartó, súlyos beteg, az sokba kerül. A temetés is....

2022. márc. 14. 11:49
 9/28 anonim ***** válasza:
31%

Csináljatok úgy, mintha ukrajnai menekültek lennétek.

Azoknak kinyalják a valagát, nem leszarják, mint a rossz helyzetben lévő honfitársakat.

2022. márc. 14. 11:58
 10/28 anonim válasza:
96%
Helyi családsegítőt keressétek fel, krízisvonal.
2022. márc. 14. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!