Egyre távolabb kerülünk egymástól. Van visszaút?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy éve kezdődött, hogy a szüleimmel teljesen elhidegültünk egymástól. Apummal sosem volt bensőséges de tudom hogy szeret és én is őt, anyum viszont sosem mutatta ki nagyon hogy szeret. Persze tudom h ő is szeret, de kimutatni sosem volt képes, csak tettekkel, az meg más. Egy év alatt annyira távolkerültünk, hogy az 51 nm-es lakásban, van h napokig nem'találkozunk', nem beszélünk. Nekem nincs igényem, ők nem keresnek. Ha mégis úgy adódik h valamit meg kell beszélni vita a vége.
Valaki érez vagy érzett már így?
2013. júl. 30. 23:34
1/1 anonim válasza:
Ez majd akkor fog megváltozni ha elköltözöl barátodhoz vagy férjedhez majd mert apámmal nekem se volt soha jó viszonyom anyuval annál inkább és most elköltöztem otthonról és azért bizony hiányoznak néha .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!