Mit tegyek, ha holnap utcára kerülünk?
Figyelt kérdés
Apukám meghalt pár hónapja és azóta romokban az életünk. Holnap kell kimenni az albérletből. Nincs más lakás, amit fent tudnánk tartani olyan nehéz helyzetbe kerültünk. Próbáltam én is hétvégén az iskola mellett dolgozni, de nem elég az a pénz és anyukám is 2 helyen dolgozik. Szerettem volna építészmérnök lenni, de az utcáról az érettségi sem lesz meg. Lehet megölöm magam.2022. márc. 14. 10:56
11/28 anonim válasza:
Gondolom, nem ma tudtátok meg, hogy menni kell az albérletből. Mit csináltatok eddig?
12/28 anonim válasza:
Dankó utca 8, Iványi Gábor, oltalom egyesület. Bár a média szerint szörnyeteg, de jó eséllyel segíteni fog.
13/28 anonim válasza:
Gyertek kulfoldre, itt konyebb
14/28 anonim válasza:
B+ 13, egyik pillanatról a másikra kell otthagyni mindent, különben meghalhatnak. Háború van. Ne hasonlítsd már ehhez a csaladhoz, ahol nyilván nulla pénzügyi tudatosság volt...
15/28 anonim válasza:
Szíves tajekoztatasodra közlöm, hogy soha életemben nem szavaztam a Fideszre és igen régóta külföldön élek. Szerencsére itt nálunk nincsenek hozzád hasonló unintelligens emberek.
16/28 anonim válasza:
4. Megoldható: 14 éves kortól vállalható diákmunka! Ha meg nem tetszik, marad az utca...
17/28 anonim válasza:
Kérdező, nem akarok bántó lenni, de az árvaellátás és az özvegyi nyugdíj több, mint amennyit apukád keresett, és most eggyel kevesebb embernek kell belőle megélni ráadásul. Tudom, hogy durván hangzik, de ez a valóság. Szóval nem értem, hogy a feneébe nem tudtok kevesebben ugyanannyi vagy több pénzből megélni.
18/28 anonim válasza:
"Szíves tajekoztatasodra közlöm, hogy soha életemben nem szavaztam a Fideszre és igen régóta külföldön élek. Szerencsére itt nálunk nincsenek hozzád hasonló unintelligens emberek."
Ki mondta, hogy oda szavaztál? Azt mondtam, ők teremtették meg az általad képviselt társadalmi reakciót.
19/28 anonim válasza:
17-es, te hülye vagy. Semmi közöm a fideszhez. Tőlük függetlenül látom így. Miért nem fogadsz be szíriaiakat is? Jaaa, azok már dögölhetnek, ugye?
Hagyjuk... Minél hamarabb leigázza őket Putin, annál jobb a világnak. Fel kellene adniuk, hisz esélyük sincs. Mondom ezt úgy hogy utálom Putint, de tény, ha felcseszik, megnyomja a gombot.
20/28 anonim válasza:
Moratórium van nem rakhatnak ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!