Mit tudnék tenni édesanyámmal?
Sziasztok! Igen, én vagyok aki kiírta múltkor hogy édesanyám össze vissza hajléktalankodik az országba.
Remélem most azért kicsit több megértést kapok. Aki meg kötekedni jön fordulhat is vissza mert nem érdekel.
Szóval, az a téma hogy szerintetek hogy tudnám édesanyámat helyrehozni? Az a problémája, hogy évekig ivott, most állítólag abbahagyta, de a felfogása nemhogy 0, hanem -200.
Idézek egy mostani beszélgetésemet vele.
N:"Vagy fiam?"
F:"Vagyok, mondd"
N:"Hol vagy?" (Otthon voltam, fel oraja mondtam is neki)
F:"Hol lennek? Nemreg mondtam telefonba"
N:"Mi"
F:"Most mi a fasz van? Mi az hogy mi? Mire irod?"
N:"Semmi"
*2 nem fogadott hivas
N:"Vagy fiam?"
F:"Hanyszor mondjam el hogy igen, mivan?"
N:"Semmi"
F:"Akkor mit irkalod hogy vagy vagy vagy???"
Es erre visszairja hogy "Vagyok fiam"
Egy egészséges nő volt, lehetséges lenne ezt valahogy visszahozni? Hogy legyen valami felfogása? Orvosról hallani se akar, ő szerinte nem hülye.
Köszi a tippeket előre is!!
Bocsi ha valakit untattam, vagy értelmetlennek látja.
De most lett egy párja...
Ő nem iszik, szerintetek ez visszafogja? :/
Az emberek sok minden okból isznak, és sok mindenre képesek, ha van egy jó párkapcsolatuk. Reménykedhetsz.
A kommunikációról meg annyit, hogy igen és nem legyen a válasz.
-Vagy fiam?
-Igen.
-Otthon?
-Igen. (Akkor is, ha éppen a boltban vagy)
Nem kell dühösen visszavakkantani. Hátha előbb leáll, mert nem tud belőled semmiféle más választ kicsikarni.
Szegèny.. aki így levan èpülve az nem tudja már felfogni agyilag hogy baj van vele. Ezèrt is kell nagyon de nagyon türelmesnek lenni.
De nekem se menne. Az èn apám is alkoholista volt. Már meghalt. De mai napig rèmálmaimban kísèrt a bűntudat hiába èrdemelte ki a gyűlöletemet. Azt hittem őt büntetem azzal ha egy könnycseppet se ejtek a temetèsèn.
Soha nem tudom helyre hozni.
Örökkè kísèrt az álmaimban.
Köszi srácok.
Egyébként bocsi a kérdés megfogalmazásáért.
Elsőre tényleg olyan mintha full alpári lennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!