Mit tudnék tenni édesanyámmal?
Sziasztok! Igen, én vagyok aki kiírta múltkor hogy édesanyám össze vissza hajléktalankodik az országba.
Remélem most azért kicsit több megértést kapok. Aki meg kötekedni jön fordulhat is vissza mert nem érdekel.
Szóval, az a téma hogy szerintetek hogy tudnám édesanyámat helyrehozni? Az a problémája, hogy évekig ivott, most állítólag abbahagyta, de a felfogása nemhogy 0, hanem -200.
Idézek egy mostani beszélgetésemet vele.
N:"Vagy fiam?"
F:"Vagyok, mondd"
N:"Hol vagy?" (Otthon voltam, fel oraja mondtam is neki)
F:"Hol lennek? Nemreg mondtam telefonba"
N:"Mi"
F:"Most mi a fasz van? Mi az hogy mi? Mire irod?"
N:"Semmi"
*2 nem fogadott hivas
N:"Vagy fiam?"
F:"Hanyszor mondjam el hogy igen, mivan?"
N:"Semmi"
F:"Akkor mit irkalod hogy vagy vagy vagy???"
Es erre visszairja hogy "Vagyok fiam"
Egy egészséges nő volt, lehetséges lenne ezt valahogy visszahozni? Hogy legyen valami felfogása? Orvosról hallani se akar, ő szerinte nem hülye.
Köszi a tippeket előre is!!
Bocsi ha valakit untattam, vagy értelmetlennek látja.
Mert az anyám, valamit azért köszönhetek neki, és nem azt mondtam hogy nem vagyok rá kíváncsi, hanem hogy nem teljesen.
Csak most jutottam el oda hogy talán elhiszem neki hogy abbahagyta a piát és megpróbálok segíteni.
De ötletem sincs hogy mihez kezdjek, az orvost semmiképp sem akarja.
Emberek ne csináljátok már megint...
Legyen már bennetek egy kis empátia basszus.
Mielőtt mondtok valamit gondoljatok már bele egy picit a másik helyzetébe. Nem trollkodni kell, méghozzá névtelenül. Úgy én is tudok.
De élőbe egyik se merne semmit mondani persze ha oda kerülne a sor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!