Miért hiszik azt a szülők sokszor, hogy a gyerekeknek nem lehet problémája?
A hiszik és a tudják között van különbség. Nem mindegy, hogy te mondod nekik, hogy van valami bajod, ők meg csak legyintenek, vagy csak bent sírsz a szobádban, hogy nem szeret senki, amikor meg kimész a szüleid elé azt mondod nincs semmi baj.
Én speciel az a típus voltam, aki inkább magamban tartottam a dolgokat és egyedül oldottam meg, amit tudtam. Hogy ez jó dolog volt-e vagy sem, az más kérdés, de nem is sírtam azon, hogy a szüleim nem veszik észre, hogy baj van. Egyszerűen nem érdekelt.
Viszont, ha te megosztod velük az aggodalmaidat és annak ellenére tojnak a fejedre, az régen rossz.
"viszont a gyerek ezt nem tudja és az ő szintjén ezek komolyak, komolynak éli meg"
Kell 2 jó kiadós irányzott pofon, újratervezés címszó alatt... azt' máris nem lesz olyan nagy probléma, hogy a csücsörítő szájú csöcsös csaj a legfelső tanfolyamról nem ír vissza nekik "facen", "holott már 11 perc is eltelt azóta, hogy ráírtak!".
😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!