Kezdő elvált apuka akkor. És igen, az anyákkal is elnéző vagyok. Én is nő vagyok.
2022. febr. 28. 19:12
32/37 anonim válasza:
A bíróság hogyan ítélt a láthatásról?
Mert ha megítéli, akkor oda kell adják.
Nálunk a szomszédban a 2 évest is elviszi az apja (sajnos, mert bántja).
2022. márc. 1. 15:48
33/37 anonim válasza:
Miért dolgozol annyit? Heti 60 óra?....
2022. márc. 1. 15:50
34/37 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy miért hagyta el a kérdező az exét, egyébként lehet hogy az ex lépett le.
Láthatást ítélt meg a bíróság?
2022. márc. 1. 22:27
35/37 anonim válasza:
A kérdező azt írja, hétvégente mehet a gyerekhez.
Ha nem is bíróság ítélte meg, az se határozva meg többet. Minden második hétvége a bevett, három éves kor után elvitellel.
Ennél többet csak akkor ítél meg, ha mindkét fél így kéri. Szóval ez a láthatás egyáltalán nem kevés. Ha a kérdező ezzel sem tud mit kezdeni, az az ő baja.
Írja, hogy nem szeretik, ha hétköznap este átmegy. Persze: legyünk őszinték, én se szeretném, ha az ex délutánonként itt ülne, pláne ha már van másik kapcsolat.
2022. márc. 2. 06:31
36/37 anonim válasza:
Elvinni így hogy elszokott tőled, a legnagyobb hülyeség.. +az idegen környezet is kihat a kisgyerekre, ezzel max azt érnéd el hogy üvölt/sír nálad, előtte látogasd, sokszor, amint tudod, ha anyuka ennyire félti, és elakarod vinni, ajánld fel hogy elmentek együtt🤷🏻♀️, játszótér/állatkert/cukrászda bármi, ott látja anyuka hogy mindent megteszel amit meg lehet. Persze ezt ne így elsőre nyögd be, előtte menj csak oda hozzájuk párszor, azután pedig amit fentebb írtam. Ha ezt kibírod” hogy általában te vagy ott náluk, vagy együtt programoztok. És telik az idő, majd fogja magától is mondani a kicsi hogy veled szeretne lenni. A lényeg, ne ellenségnek lássanak, ne vitaszítás” legyen ha ott vagy, esetleg, amiben tudsz segíts be. (Szerelés/gyerek körüli teendők/kajafőzés..)
2022. márc. 2. 12:28
37/37 anonim válasza:
Ez így teljesen megszokott, hogy hétvégén látod, és majd 3 éves kortól viheted el. De a gyerek érdekét nézd. Még oviba is van beszoktatás. Te is magadhoz szoktatni csak úgy tudod, ha rendszeresen foglalkozol vele. Menj át akkor anyukához, üljetek le, hadd játszon, pakolgasson, beszélj hozzá, mesélj neki. Szelidítsd meg szép lassan. Mindig vigyél valami apróságot neki (ami nem egészségtelen vagy veszélyes!). Ha ez már megy pár hónapja, van kialakult rendje (tipikusan minden második hétvége), kérd meg, menjetek ki játszótérre vagy más programra. És fontos, hogy ne veszekedjezek előtte, mert azzal megijedtesz, félni fog tőled. Legyél udvarias, inkább távolságtartó, ha az kevesebb konfliktussal jár, és persze fizesd a gyerektartást időre. Része maradhatsz a gyereked életének, simán lehet jó kapcsolatotok, csak az ő szemével lásd magad. Érdemes ehhez pár gyerekneveléssel, fejlődés-pszichológiával kapcsolatos könyvet is átfutni, hogy mi várható el egy ekkora gyerektől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!