Ha a 3éves kisfiam elszokott tőllem hogyan alakitsam ki a kapcsolatunkat hogy újra megszeressen?(bővebben lentebb)
24éves férfi vagyok.
Van egy kisfiam aki most lessz nyáron 3éves!
Sajnos az anya nem engedi hogy elhozzam magammal se hogy lehessen kapcsolatunk.
Max ha oda megyek és ott a házon belül vagyok vele.
Dolgozom rettentő sokat(van mikor 12órakat)mire haza érek hulla fáradt vagyok nincs időm senkire semmire!Plusz este már nem szeretik ha oda megyek.
Viszont a problémám az az hogy a kisfiam nagyon elszokott töllem egyáltalán nem tudok vele egy normális kapcsolatot kialakitani!
Nem akkarom az egyetlen kisfiamat elveszteni.
Sajna én is kissé türelmetlen(fáradt) vagyok és nekem se megy a kapcsolat kialakitása.
Hogyan orvosolhatnám a problémám hogy ne veszitsem ell???
Nem az a lényeg, hogy mennyi időt töltesz vele, hanem hogy az minőségi együtt töltött idő legyen.
Annak semmi értelme, ha hetente többször vagy ott, de az abból áll, hogy többet tudsz vele veszekedni.
Legyen havi 2 hétvége, de akkor tényleg úgy menj oda, hogy csak vele foglalkozol. Menjetek el hármasban a játszótérre, az neked se fárasztó, és ebben a korban a gyerekek imádják. Ülj le vele a szőnyegre autózni. Focizzatok, bújócskázzatok, olvass neki mesét, stb. Találd meg azt a közös programot, amit mindketten élveztek.
Esetleg a közelben kéne munkát keresni. És mivel foglalkozol, hogy ennyire hulla vagy?
Küzdj a láthatásért, mert ilyen nincs, amit az exed művel!
13-as: MIT MÜVEL AZ EX????
Biztosítja a láthatást, szóval semmiben nem hibázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!