Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elgondolkoztam a kapcsolatunko...

Elgondolkoztam a kapcsolatunkon számomra fura csak?

Figyelt kérdés

Élettarsammal elek 5 éve.

Van neki egy felnőtt külön elő gyereke mástól. Nem vagyunk közös kaszán de én intézek mindent. Bárhová kell pl. szolgáltatókhoz vagy ha csomagot rendel természetesen mindig az én email címem adja meg mert neki nincs. Nincs is ezzel problémám. Amin most elgondolkoztam h orvosnál volt, pár nap múlva lesz eredmény és ahhoz a draga gyereke email címét adta meg!! Ide már nem kellek? Nem én vagyok a párja, hanem a külön elő gyereke? Nekem rosszul esik de lehet velem van a baj. Vagy más ilyenen nem akadna fenn csak nekem fura amit csinál?

2021. dec. 14. 10:34
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
46%
Az eredményeket gondolom ugy is postan kapja, vagy szóban mondják el.
2021. dec. 14. 10:42
 2/37 anonim ***** válasza:
94%
Attól tart hogy baj van esetleg? Lehet nem akarja hogy így tudd meg?
2021. dec. 14. 10:44
 3/37 anonim ***** válasza:
98%
Ezt miért nem tőle kérdezed meg?
2021. dec. 14. 11:02
 4/37 anonim ***** válasza:
73%

Elgondolkodtató!

Elképzelhető hogy csak kímélni szeretne.De lehet hogy a legkőzelebbi hozzátartozónak a gyerekét jelöli meg.

Minden esetre ez neked nem egy jó érzês.Csak akkor vagy a párja ha ügyintéző kel neki meg egy bejárónő?Azzal nem terheli a gyerekét csak az ilyen dolgokba vagy térre állítva.

Most az élet hejzet elgondolkodtat

Hogy mit veszel le belőle csak magad tudhatod.

Mit érzel?

2021. dec. 14. 11:03
 5/37 anonim ***** válasza:
78%

Dehogy elgondolkodtató. Hivatalosan! Most figyelj!

Nem vagy papíron bejegyzett éllettárs, ergo orvosi dolgokban semmi jogod nincs. A gyermeke viszont családtag.

Amúgy emailben nem küldenek neked eredményt. Abban max tájékoztatnak, ha telefonon nem érnek el, hogy menjél vissza megbeszélésre.

2021. dec. 14. 11:12
 6/37 A kérdező kommentje:

4# pont ezt érzem amit te megfogalmaztál. Ügyintézőnek jó vagyok. ...

Nem hinnem h kímélni akar..dehogy...azt érzem inkább h ezek szerint a gyereket érzi közelebb oda lesz küldve az eredmény...olyan megalázónak érzem..akkor a többi ügyes bajos dolgait is intéztesse a gyerekével.. ja h arra jó vagyok én, azzal ot nem fárasztja

2021. dec. 14. 11:16
 7/37 A kérdező kommentje:
De igen. Kértek tőle maszekon email címet, mert pl. Vérvétel eredményét elküldik neki. Itt ugyanúgy ahogy eddig megadhatta volna az enyémet...de nem , ide már nem kell az enyém...
2021. dec. 14. 11:19
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem küldik ki mailcímre az eredményt! Eleinte csak magánszolgáltatók csinálták ezt, de már sok állami labor is elküldi mailben. Arról nem is szólva, hogy az eeszt, letölthető.

És senkit sem érdekel, kinek a mailcíme amit megadsz.

2021. dec. 14. 11:27
 9/37 anonim ***** válasza:
24%

Nem voltam a páromnak senkíje még akorjában mikor hasonló dolgok voltak nála de mindig engem érzett a legközelebb magához igaz ezért mindenki utált, főként engem de a fenét nem érdekli.

Ma már a kapcsolatunk hivatalos.Nem azért mert bármi változott kettönk között csak így ő nyugottabb önmaga és miattam is!

Végtelenül együtt érzek veled még akkor is ha ezt nekem nem kelett megélnem!

Gondolkozz el a jövődön.Így akarsz élni?

2021. dec. 14. 11:31
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Ahelyett, hogy a gyakorira kérdést írsz ki, vagy magadban őrlődsz, sokkal egyszerűbb lett volna megkérdezni tőle, hogy hogyhogy nem a te címedet adta meg. Természetesen nem számon kérő, hanem csodálkozó hangsúllyal.
2021. dec. 14. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!