Elgondolkoztam a kapcsolatunkon számomra fura csak?
Élettarsammal elek 5 éve.
Van neki egy felnőtt külön elő gyereke mástól. Nem vagyunk közös kaszán de én intézek mindent. Bárhová kell pl. szolgáltatókhoz vagy ha csomagot rendel természetesen mindig az én email címem adja meg mert neki nincs. Nincs is ezzel problémám. Amin most elgondolkoztam h orvosnál volt, pár nap múlva lesz eredmény és ahhoz a draga gyereke email címét adta meg!! Ide már nem kellek? Nem én vagyok a párja, hanem a külön elő gyereke? Nekem rosszul esik de lehet velem van a baj. Vagy más ilyenen nem akadna fenn csak nekem fura amit csinál?
#21, neeem, az úgy kényelmes, hogy a csicska munkát mással csináltatom.
Baszki, a következő életemben férfinak születek...
24-es, akkor miért nem mindent az ő címére kér?
Nem százas a pasi, de ezt vele kéne megbeszélni, nem a gyakorin ismeretleneket kérdezni.
16 ha a kérdező pàrja is így gondolja hogy ez a nő a te alpári stïlusodnak megnevezett szemêly 5év ingyen cselêdség után Jobb is ha a Pasast fenêken billenti és jobb után néz.Majd a gyereke legyen a bejárónője az ügyintézője mindenbe a társa!
A pasas meg ne vinyogjon hogy rossz neki egyedül.
Mivel a gyereke a saját életét akarja êlni nem az apukát babusgatni.NINCS RÁ IDŐ.Majd emailben megkapja mindig hogy az apja a kezelő orvos szerint hogy van!
Majd meglátogatja ha szükség van valamire.Főként egy kis apanásra.Igazad van végül is mindenki úgy él ahogy akar!
Vannak olyan emberek, akik nem szeretnék megtanulni a "modern technikát". Kérdező: lehet ha egy okostelót kapna az élettársad és a beállításában/mail létrehozásában segítenének neki, akkor hamar belejönne, számos ismerősöm van akik nem akarták megtanulni a Windows-t, de az okostelót profin használják.
Tudom a kérdés nem a fentiekről szólt, de a kérdéssel kapcsolatban: ezt érdemes megbeszélni vele mert zavaró, fájó számodra ez.
Engem ez egyáltalán nem érdekelne.
Ha ezen fennakadsz, akkor nyilván van probléma a kapcsolatotokkal. Ha minden rendben lenne, akkor nem foglalkoznál ilyennel.
Ha van konkrét ok emögött, akkor csak azt tudom elképzelni, hogy nem akarja, hogy tudd, hogy mi a baja, pl. valami nemi betegség, vagy nemi úton terjedő fertőzés.
Én az 5 év alatt már csináltam volna neki egy e-mail fiókot.
Ha tud online rendelni, akkor nyilván az e-mailjeit is tudná kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!