Elgondolkoztam a kapcsolatunkon számomra fura csak?
Élettarsammal elek 5 éve.
Van neki egy felnőtt külön elő gyereke mástól. Nem vagyunk közös kaszán de én intézek mindent. Bárhová kell pl. szolgáltatókhoz vagy ha csomagot rendel természetesen mindig az én email címem adja meg mert neki nincs. Nincs is ezzel problémám. Amin most elgondolkoztam h orvosnál volt, pár nap múlva lesz eredmény és ahhoz a draga gyereke email címét adta meg!! Ide már nem kellek? Nem én vagyok a párja, hanem a külön elő gyereke? Nekem rosszul esik de lehet velem van a baj. Vagy más ilyenen nem akadna fenn csak nekem fura amit csinál?
8# hat erről beszélek!!!
Hogy kiküldik emailre az eredményt / ez most magandoki/ tok mindegy kinek az email címét is mondja be!! De nem engem érzett ezek szerint közel magához h a gyerekéjére kéri...szamomra undorító h az ügyes bajos dolgaira meg engem ad meg !!!
11-es, na ez a másik.
Így legalább tudja a ködöt kavarni azzal, hogy egyik ügyben a párja, másik ügyben a gyereke címét adja meg. :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!