Elgondolkoztam a kapcsolatunkon számomra fura csak?
Élettarsammal elek 5 éve.
Van neki egy felnőtt külön elő gyereke mástól. Nem vagyunk közös kaszán de én intézek mindent. Bárhová kell pl. szolgáltatókhoz vagy ha csomagot rendel természetesen mindig az én email címem adja meg mert neki nincs. Nincs is ezzel problémám. Amin most elgondolkoztam h orvosnál volt, pár nap múlva lesz eredmény és ahhoz a draga gyereke email címét adta meg!! Ide már nem kellek? Nem én vagyok a párja, hanem a külön elő gyereke? Nekem rosszul esik de lehet velem van a baj. Vagy más ilyenen nem akadna fenn csak nekem fura amit csinál?
pont ezt érzem amit te megfogalmaztál. Ügyintézőnek jó vagyok. ...
Nem hinnem h kímélni akar..dehogy...azt érzem inkább h ezek szerint a gyereket érzi közelebb oda lesz küldve az eredmény...olyan megalázónak érzem..akkor a többi ügyes bajos dolgait is intéztesse a gyerekével.. ja h arra jó vagyok én, azzal ot nem fárasztja
Itt más a probléma. Fáraszt a kapcsolat téged arról nem a külön élő gyereke tehet..
Nem érzi tehernek a kapcsolatát csak egyszerűen mellőzötnek.Ebben meg a párja a hibás!
Tisztázniuk kéne mit várnak a kapcsolatuktól.Kinek milyen szerepet szánnak.Aztán mindenki gondolja át
Megfelel neki vagy nem
Az anyagiakat okosan lerendezték külön kassza nagyon helyes főleg ahol felnött gyerek van.
Nincs joga a hölgyet számon kérni csak az apát.Főleg azzal kapcsolatban hogy egy jeles ünnepen mit vett a nőjének.Sajnos álltalában: és aki nem ilyen ne vegye magára de egy szál virág áráért is csúnyán néznek az apjukra megszólják érte.De ha a nője vesz bármit apukának az fikázva van akármekkora érték!
Tőlem legutóbb a számla miatt kérte a magándoki az e-mail címemet.
Mivel külön kasszán vagytok, nem lehet, hogy...?
Utolsó nem rossz gondolat.Lehet hogy erről van szó!Nyilvánvaló hogy ebben az esetben a gyereke kapja a számlát hisz ha rossz anyagi körülmênyei vannak ilyenkor is a gyerek az első.Ő a legkőzelebbi hozzátartozó neki kel úgy is elszámoljon.
A hölgynek ehez semmi köze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!