Mit szólnál ahhoz, ha kiderülne, hogy a 20 éves fiadnak 28 éves barátnője van?
A fene se tudja.
Ha nem lennének nagy céljai az életben és már elvégezte volna az iskoláit, akkor kezdje el az életet.
Cuccoljon a nőhöz és legyen férfi. Nem ám, én mosok, főzök rá, pénzelem ő meg kiskirálykodik.
Ha tanul, komoly szakon, akkor nem annyira örülnék, mert első a tanulás, hogy elvégezze az egyetemet és legyen miből megélnie.
A fiam 19 most gimis. (Nyugi, +1 év óvoda és NYEK).
20 évesen fog érettségizni. Gyógyszerészeti az álma, amióta biológiát-kémiát tanul.
Azért aki itt nagy arccal hírdeti, hogy a szülőnek semmi köze egy 20 éves fiú életéhez, gondoljon már bele.
Elsős egyetemi éve alatt már romlik az átlaga, lehet kikerül fizetősre, ez milliós összeg. Ki fogja finanszírozni?
Ha otthagyja az egyetemet egy érettségivel mihez kezd? Mennyit fog keresni?
Pin@, mint a tenger! Miért hozná magát ilyen helyzetbe?
Várom az ötleteket. Gyógyszerész vs. segédmunkás lehetőségek tekintetében. :D
Nyugi! A fiamnak van barátnője. Orvosira készül és osztálytárs. És mindkettőjüknek van annyi esze, hogy a tanulás rovására ne menjen a kapcsolatuk.
A kérdésre válaszolva:
Mielőtt látatlanban felszívnám magamat, igyekeznék megismerni a csajt.
Lehet, hogy leülnénk 3-asban megbeszélgetni a dolgokat...
Aztán a többi ebből következik.
Ha én fizetném a tanulmányait akkor elbeszélgetnék vele. Ha nincs rövid időn belül változás akkor elzárnám a pénzcsapot.
Ha nincs gond akkor nem zavarna, hiszen az én párom is fiatalabb nálam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!