Mit gondoltok ha egy anya úgy elkényezteti a gyerekét(fiú) hogy 28 évesen egy poharat se képes elmosni. Alapvetőnek tartja hogy az anya csinálja? Ti a fiú gyereket bevonjátok a házimunkába?
Igen a hivatásos állományban valóban van 1-2%nő! Ami a saját döntésük volt.
A férfiakat nem kérdezték meg Ukrajnában sem, hogy akarnak-e maradni, egyszerűen megtiltották nekik, hogy elhagyják az országot!
Nem is olyan messze tőlünk férfiak tömegei halnak meg, azért, hogy a hazájukat és a családjukat védjék!
Ti meg még ilyenkor is képesek vagytok mocskolódni, meg vergődni a nyomorult házimunkán!
Szánalmas idióták!
Nekem is van fiam sőt menyem is
Azért tanítottam amiért úgy gunyoltak az ismerősök (háziasszonyt neveltem)minden adódó élethejzetben önálló legyen soha nem kiszolgáltatott.
Sokáig egyedül élt Tudta magának a háztartását vezetni munka melett.Söt szégyen ide vagy oda még fözni is tud.Mikor a menyemmel összeköltöztek az anyósának ell állt a lélegzete mikor a fiamat rajta kapta porszívózni a mosógépet bepakolni
Vagy ép főzni
Amelett hogy a menyemmel én is jól kijövök hát az anyával fogalmazzunk úgy nem értünk egyet
Ugyanis a fiam miatt ő is megszólt engem
Mivel az ő fia mindig az elkényeztetett koraszülött beteg gyerek volt a mai napig 37 évesen.(Ma teljesen egészséges ha csak a lustaság és a haszonhúzás nem betegség)
Igazi cseléd és rabszolga az anya és az apa is.
Ha van kedve jár dolgozni évi pár hónapot ha nincs otthon henyél a mama papa hotelban
A nővére neki a teljes ellentéte.Nincs is az a testvér szeretet közöttük mert öcsike tőle és a fiamtól is ugyan ezt várja.
Itt szerintem minden esetben az anya a felelős hogy egy életképtelen piperkőző fenhéjjázó embert nevelt.Remélhetőleg egy ilyen férfi örökre anyuci pici fia marad amíg anya él!Csak tudnám mire jó ilyen embert nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!