Egy anya egyformán szereti a 2 gyerekét szerintetek vagy van amelyiket kimondottan jobban?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 12:28
1/23 anonim válasza:
Egy jó anyának mind a kettőt kell ugyanúgy szeretnie.
2/23 anonim válasza:
Ha a szívükre teszik a kezüket nem egyformán, de ez közel sem azt jelenti, hogy jobban, vagy kevésbé, nem beszélve, hogy a gyerekek sem egyformán igénylik ezt. Amikor kivételezés lehetne, akkor viszont ezt egy normális anya el kellene nyomnia, sajnos sokan nem teszik!
3/23 anonim válasza:
Szeretni a legtobb anya ugyanugy szereti a gyerekeit, de megis van, ahol az egyik kedvesebb a szivenek, mert pl ra hasonlit vagy ilyesmi.
4/23 anonim válasza:
2-es válasza a tökéletes válasz.
5/23 A kérdező kommentje:
Sztem ez nem szép dolog, ha az egyik a legkedvesebb a szívnek.
Sztem a másik testvérnek ez nagyon is sértő
2021. jún. 21. 12:48
6/23 anonim válasza:
dehogyis. csomó anya a fiút jobban szereti..
7/23 anonim válasza:
Nem lehet két embert egyformán szeretni. Más kérdés, hogy ezt nem kellene kimutatni.
8/23 A kérdező kommentje:
Ha egy anya a fiát jobban szereti, mint a lányát az nem jó anya
2021. jún. 21. 12:57
9/23 anonim válasza:
"Ha egy anya a fiát jobban szereti, mint a lányát az nem jó anya"
De, ettől még lehet jó anya. Sosem fogjátok megérteni, hogy a szeretet nem kieroszakolhato?
10/23 anonim válasza:
Bizony, a szeretet nem kierőszakolható, de amelyik anya képes arra, hogy jobban szereti az egyik gyerekét a másiknál, az számomra nem jó anya.
Én nem vagyok anya, de vigyázok 3 testvére, van fiú és lány is.
Egyiket sem tudom kiemelni, hogy melyiket szeretem jobban. Valamelyiket ezért szeretem nagyon, a másikat azért, a harmadikat meg amazért. Egyiket sem tudom kiemelni, mert minden a 3-at nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!