Lehet egyformán szeretni két szülōt?
Figyelt kérdés
Nekem kiskoromban lelépett az apám és soha nem keresett, ezért nekem ez a szó üres, semmit sem jelent.
Aki két szülővel nőtt fel, az tényleg ugyanúgy tudja szeretni a szüleit?
Nem tudom elképzelni, hogy még valakit úgy szeressek mint anyát.
2016. dec. 13. 18:12
1/5 anonim válasza:
Kettő szülővel nőttem fel, már 24 éves vagyok, de évente nyaralunk együtt heteket, jó a kapcsolatunk. Apukámat jobban szeretem, mert jobban megértem magam vele, anyukám mindenben a hibát keresi. Negatívabb. "miért kell ennyit ülni a reptéren, mikor hozzák a kaját, stb". És néha unalmas, de őt is szeretem.
2/5 anonim válasza:
Apukám itthonról dolgozik (napi 15-18 órát), heti 5-7 nap. Soha nem foglalkozott velem és a testvéremmel, mert anyukám elbírt velünk. Anyukámmal így persze több konfliktusom, vitám volt eddigi életem során, mint apukámmal.
Apukámnak nehéz gyermekkora volt, nem tudja, hogy mi egy apa szerepe a családban, de szeret minket. Nekem csak ez számít. Mindkét szülőmet ugyan úgy szeretem. Anyukámhoz jobban kötődöm, de ez más kérdés. (Bátyám például mérges az apánkra, mert szerinte elhanyagolt minket)
3/5 anonim válasza:
Nekem is elváltak a szüleim, de apámmal szerencsére megmaradt a kapcsolat. A temperamentumom jobban hasonlít anyáméra, de ettől függetlenül én ugyanúgy szeretem őket (az más kérdés, hogy anyámmal kevesebb volt a súrlódás, de szerintem nem ez a szeretet "mércéje").
4/5 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok, de mondhatni eddig két szülővel nevelkedtem, igaz itt-ott évek kihagyásával, aztán újra kettőjükkel... én nem tudom, hogy milyen egyformán szeretni őket, én hálátlan vagyok, és ezt is alig bírtam leírni...
5/5 anonim válasza:
Mindkét szülőmet ugyanolyan nagyon szeretem, együtt vannak és nyáron ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat :) Számomra kisgyerekkoromban az volt sokáig elképzelhetetlen, hogy amikor valakit megkérdeznek, hogy melyik szülőjét szereti jobban akkor tud választani... persze ma már tudom, hogy ez indokolt lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!